Café houdt deur dicht tijdens de kermis | Omroep Brabant

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Kermis #CoronaKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

5 Comments on “Café houdt deur dicht tijdens de kermis | Omroep Brabant”

  1. Wat een uiterst competente baas om zo'n beslissing om de veiligheid voor inkomsten in deze zeer moeilijke tijd te laten preveleren.
    Waar de meeste zich als leken alleen laten informeren en blindvaren op de RIVM en overheid, gebruikt hij zijn gezond verstand en voorkomt een situatie die hij de gevolgen niet van kan overzien.

  2. Wat een waanzin om zo in deze bullshit te geloven en ik vind we moeten gewoon normaal doen met z'n allen want op deze manier gaat Nederland helemaal naar de knoppen en deze eigenaar van het café kan rustig zijn deuren open houden er is helemaal niks om je zorgen over te maken

Leave a Reply