Carnavalsverenigingen bouwen door aan wagens voor 2022 | Omroep Brabant

Carnavalsverenigingen in Breda hebben begrip voor de keuze van stichting Kielegat. Zij riep dinsdag op geen carnavalswagens te bouwen, want mocht de optocht doorgaan, dan is het dat zonder carnavalswagens. Toch gaan veel bouwers niet thuis stilzitten. “Wij bouwen gewoon verder aan een wagen voor 2022.”

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #carnaval #optocht #coronavirusKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

6 Comments on “Carnavalsverenigingen bouwen door aan wagens voor 2022 | Omroep Brabant”

 1. Efeze 6:12
  Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.

  Openbaring 8:12-13
  Daarom, verblijd u, hemelen, en u die daarin woont! Wee hun die de aarde en de zee bewonen, want de duivel is naar beneden gekomen, naar u toe, in grote woede, omdat hij weet dat hij nog maar weinig tijd heeft.

  Mattheüs 4:17
  Van toen af begon Jezus te prediken en zeggen: Bekeer u, want het koninkrijk der hemelen is nabijgekomen.

  Johannes 3:16
  Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

  1 Thessalonicenzen 4:15-18
  Want dit zeggen wij u met een woord van de Heere, dat wij die levend zullen overblijven tot de komst van de Heere, de ontslapenen beslist niet zullen voorgaan.
  Want de Heere Zelf zal met een geroep, met de stem van een aartsengel en met een bazuin van God neerdalen uit de hemel. En de doden die in Christus zijn, zullen eerst opstaan.
  Daarna zullen wij, de levenden die overgebleven zijn, samen met hen opgenomen worden in de wolken, naar een ontmoeting met de Heere in de lucht. En zo zullen wij altijd bij de Heere zijn.
  Zo dan, troost elkaar met deze woorden.

Leave a Reply