Coronavirus wordt gemonitord via het riool | Omroep Brabant

Bij de rioolwaterzuivering in Kaatsheuvel worden monsters genomen voor het RIVM. Die monitoren de aanwezigheid van het coronavirus in het rioolwater van de regio. Die manier werkt zo goed dat het aantal ‘peilstations’ is uitgebreid. “Iedereen die naar de wc gaat, krijgt zo gratis een coronatest.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #coronatest #rioolKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

41 Comments on “Coronavirus wordt gemonitord via het riool | Omroep Brabant”

 1. Smerige propaganda… mensen bank maken alleen… coronavirusen zijn al sinds 1966 ontdekt, waarom wordt er altijd over coronavirus artikelen gemaakt en geschreven ? Waarom niet COVID-19? Jullie weten dat er dan geen resultaten gaan komen die mensen bang maken

 2. Maar als ook het plas van de bezoekers van de efteling mee gerekend word, dan is deze test voor deze wijk toch helemaal niet representatief. Bezoekers zijn immers gewoon inwoners en komen slechts 1 keer?!

 3. Overal in de wereld wordt gepush om de vaccin te nemen daar gaat het om .wat denk je als je vaccin gaat nemen ga je niet dood ? Wij zijn niet hier op aarde gekomen om te blijven .maar wij vergaan allemaal en zullen verantwoordelijk moeten afleggen bij God voor alles wat wij gedaan hebben goed of kwaat . belangrijk is je leven te geven aan heer jesus en het kwaade achterlaten .opdat ieder die in Heer Jesus gelooft, eeuwig leven zal hebben. Want God heeft zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft Heer Jesus zegt in zijn Woord hij is het weg het waarheid en het leven. Mensen willen altijd bepalen over andere wat te doen maar God bepaalt voor alles .

 4. Wat een ongelooflijke lulkoek hier weer van de onbetrouwbare media@
  Dat mensen (schapen) hierin geloven is onvoorstelbaar! De mens wordt steeds dommer en gelooft werkelijk alles wat hun door de corrupte overheid aangepraat wordt! Propaganda! De schapen worden straks wakker in een DDR (hij is er al) maar dan is het te laat! Het is een PLANdemie i.p.v. een pandemie! En zo is gemakkelijk te roepen" Oh Hans, weer 10.000 besmettingen! Allemaal een muilkorf en de 1,5 meter kolder wordt nu 2,5 meter! Dus je gooit alle pis bij elkaar en daaruit kun je opmaken wie wel Cojona heeft en wie niet! Ha, ha,ha!
  Ze zijn allemaal knettergek geworden! Die Cojona heeft ook de hersenen aangetast!

 5. Nederland is nu een dictatuur en de POLITIE is Gestapo.kijk ook eens naar Vernon Coleman. International best-selling author, Dr Vernon Coleman, explains how governments are using psychological tricks created by the military to terrify their populations into obedience. He also criticises a senior British police officer for encouraging people to shame those not wearing masks. And he explains how the United Nations is using Agenda 21 to push us towards a Global Reset. Finally, he provides evidence of a plan to combine all religions into a Global Church.
  For more unbiased information about other important issues, please visit @t The transcripts of the videos that YouTube banned are also on the website.

 6. Zeg Politie, wanneer schoppen jullie corrupte rechercheur O. van de Jan Hendrikstraat uit de organisatie? Voor valsheid in geschrifte (vervalsen handtekening op een officieel document), liegen onder ambtseed, verhoorsabotage, rechtsgang belemmering, mishandeling, corruptie onder andere?

  Dit gaat niet weg. Deze rat wordt uit de organisatie en in de cel geschopt en anders volgt er vergelding. Corrupte bende!

 7. Wordt geen onderscheid gemaakt tussen het covid-19 en de rest van de corona virussen zeker? Net zoals met de tests die ze op mensen doen… Toch krijg je covid-19 stempel WANNEER ze corona virus vinden en dat is een zekerheid , iedereen heeft wel een coronavirus bij zich. Dat is waarom ze zo'n algemeen virus hebben gekozen om deze show op te bouwen. Ben benieuwd wat voor maatregelen dit weer gaat opleveren. De poppenkast gaat voort.

Leave a Reply