De eerste kermis van dit jaar opent in Moergestel | Omroep Brabant

Vanwege het coronavirus konden kermissen niet door gaan. Tot nu, want in Moergestel wordt keihard gewerkt om de kermis op tijd af te krijgen. De kermis gaat vrijdag om vijf uur van start en de exploitanten hebben er zin in. “We zijn blij dat we weer vreugde kunnen brengen.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is ÊÊn van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #kermisKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

18 Comments on “De eerste kermis van dit jaar opent in Moergestel | Omroep Brabant”

  1. 1.5 meter afstand? Maar de jeugd tot 18 jaar hoeft geen 1.5 meter afstand van elkaar te houden. En leden van hetzelfde gezin ook niet. Helemaal afschaffen die 1.5 meter!

  2. Hehe eindelijk, heb er echt weer zin in! Vooral om de kermis nu te steunen. Kermis mag niet verdwijnen, mijn jeugdjaren zijn mij sentimenteel. Sowieso is het verder gezellig om wat lekkers te eten en even wat games te spelen! Even in de buitenlucht, weg thuis uit het gevangenis hok!

Leave a Reply