Deze maatregelen worden vanaf 1 juli versoepeld | Omroep Brabant

Op bijeenkomsten mag vanaf 1 juli een onbeperkt aantal mensen aanwezig zijn, zolang er maar anderhalve meter afstand wordt gehouden, er is gereserveerd en er een gezondheidscheck wordt gedaan. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #Persconferentie #MarkRutteKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

8 Comments on “Deze maatregelen worden vanaf 1 juli versoepeld | Omroep Brabant”

  1. Worden we nu geacht om te knielen voor deze "hoogheden", en daarna vereren als helden? 1984. George Orwell. En het boek is al meer dan 70 jaar oud, van deze oud BBC medewerker. Wat zou hij nu gedacht hebben van "zijn" BBC in 2020 denk je? Misschien zou hij gedacht kunnen hebben, Goh, ik lijk Nostradamus wel!! Als het niet zo'n beangstigende werkelijkheid was geworden, zouden we er om kunnen lachen. Dat lachen is mij allang vergaan. Tijd voor verandering! Tijd voor de terugkeer van vrijheid, menselijke waarden en de totale ineenstorting van de Globalistische wereldorde en hun Marxistische aanhang, blind door slachtofferschap en geveinsde gevoelens van onrecht. Er komt een tijd in de geschiedenis, dat er gelezen kan worden wie de echte totalitairen waren in deze tijd, en wat de rekenschap is geweest.

  2. Wát een gore leugenaar is het toch, hoe gehersenspoeld moet je toch zijn om dit alles met droge ogen te verkondigen. Deze man moet samen met de verantwoordelijke ministers gearresteerd en berecht worden. Is Nederland een dictatuur? Nee toch.
    Op naar de burgelijke ongehoorzaamheid, want deze waanzin moet stoppen!!!!

Leave a Reply