Deze nieuwe brug moet icoon in Eindhoven worden | Omroep Brabant

“Het moet een icoon worden en dat wordt het ook. Het is straks een prachtig mooi ding”, zegt Kees Smaling, projectleider van bouwbedrijf Dura Vermeer. Hij heeft het over de nieuwe fietsbrug over de A2 en de N2 bij Eindhoven. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Eindhoven #BrugKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

17 Comments on “Deze nieuwe brug moet icoon in Eindhoven worden | Omroep Brabant”

  1. Mooie brug hoor, Eindhoven moest natuurlijk ook wel met de fietsbruggen Hovenring in Valkenswaard en de Moorlandbrug in Oirschot. Minder extravagant dat de Ring maar ook veel sierlijker dan de bonkige Moorlandbrug. De lampies zijn natuurlijk des Eindhovens maar ik vraag me af of het nu slim is om de kleur afhankelijk te maken van snelheid van de gebruiker… als ik daar zou fietsen zou ik zeker alle kleuren willen zien door ook heel hard te gaan rijden terwijl dat op dat moment misschien niet echt handig is. Mijn inschatting is dat het lichteffect niet lang zal worden gehandhaafd en vervangen door een effect onafhankelijk van de gebruikers.

  2. Vet, hij zei de snelheid past zich aan de snelheid waar de gebruiker hem mee paseert. Ik verwacht dat hier wel een aantal clips gemaakt gaan worden, zowiezo fresku, en ik kan niet wachten om er een moter runner overheen te zien schieten, killer kamal heeft ook alweer een nieuwe locatie om te shooten

Leave a Reply