Digitale snufjes helpen mensen met dementie | Omroep Brabant

Mensen met dementie kunnen in de toekomst in een ‘slim huis’ gaan wonen. Het is een huis vol digitale snufjes die mensen met dementie helpen om bijvoorbeeld op tijd op te staan en zich aan te kleden. Of om te gaan eten. Het huis wordt momenteel ontwikkeld door de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #DementieKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

3 Comments on “Digitale snufjes helpen mensen met dementie | Omroep Brabant”

  1. Hoop echt dat de mensen die ervoor zorgen dat dit de werkelijkheid is( politiek en management ) En de knip erop houden in een tehuis komen. Dan zullen ze wel spijt hebben dat men het niet beter heeft geregeld met personeel. Helaas zullen deze een speciale verzorging krijgen…. en de verzorgers op die locatie een extraatje zodat ze hun muil houden. Het gaat naar de klote mensen. ikzelf moet nog een keer mijn leeftijd werken om met pensioen te gaan, maar dit gaat me aan het hart! Technologie is goed, maar skip het personeel niet! cijfers zijn op papier in deze situatie heus wel goed, dat geloof ik wel. je kan alles maken. De werkelijkheid is anders. Zou zeggen aan de mensen die dit bepalen…. ga een weekje of 14 dagen er maar eens zitten. en dan nog een keer overdoen met gewoon personeel…. ben benieuwd!!! ( zal niemand doen, want deze mensen hebben geen hart en zijn ongelooflijk egoïstisch!
    Dit is echt een omkeer naar op tijd kiezen met volle verstand voor euthanasie!!!! Van de zotte dit!!!
    ( de mensen die de technologie ontwerpen…. ik snap jullie ook heus wel, beter dit dan niets….. mijn mening is dat we het moeten combineren zodat het beter wordt en niet moeten behelpen )

Leave a Reply