Discotheken en clubs blijven dicht | Omroep Brabant

Minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) gaven dinsdagavond een persconferentie waarin ze de laatste stand van zaken over het coronavirus. Discotheken en clubs blijven dicht. Ook al zijn de cijfers stabiel, Rutte is er niet gerust op. “Spannend nu iedereen terug van vakantie is en school en sport weer begint.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #rutte #coronavirus #persconferentieKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

32 Comments on “Discotheken en clubs blijven dicht | Omroep Brabant”

  1. Wat een leugenaars die Rutte en de Jonge,als mensen nu nog niet wakker zijn dan begrijp ik het niet meer,hier trap je tocht niet meer in ? dit heeft niet met corona te maken wat overigens een griep was,het is bang houden van mensen om zo de mensen in de macht te krijgen zodat ze doen wat de overheid wil dat ze doen,luisteren dus" naar die leugens,! mensen trap er niet meer in genoeg = genoeg, aftreden deze mensen.

  2. Veiligheid in de zorg maar zie nooit iemand in de verzorging (van mijn moeder die 24u zorg heeft) mondkapjes draagt. Maar wij mogen niet feesten of uitgaan… wat in godsnaam zijn ze aan het doen met deze achterlijke regels. Geef mij dat virus maar zodat ik voorbeeld kan zijn voor de onzin die ons word gevoerd

Leave a Reply