Dit zijn de nieuwe aanvullende coronamaatregelen | Omroep Brabant

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid gaven donderdagavond een persconferentie over het coronavirus. Veiligheidsregio-voorzitter Theo Weterings blikt terug op de persconferentie. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Coronamaatregelen #coronapersconferentieKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

19 Comments on “Dit zijn de nieuwe aanvullende coronamaatregelen | Omroep Brabant”

 1. Jammer dat jongeren mensen niet zich er zo aanhouden. Bvb. Ikzelf zit zowiezo al een jaar thuis. Werkloos. En nog steeds tijdens de Corona. Wat zeer. Zeer zwaar kloten is voor mn sociale welzijn.

  Maar toch doet die gast een zware X mark op jongeren zetten. Het is niet alleen dat. Ik zie ook genoeg oudjes en middle oud mensen rond wandelen. Iedereen is buiten niks aan het doen. Dus zo te zien heeft deze kerel een persoonlijk probleem. Met hang jongeren bij zn voordeur. Lolo wat n lummel.

 2. Het dringt pas sinds een paar dagen tot mij door:
  -De overheden verbieden het gebruik van HCQ omdat er geen vaccin "versneld gemaakt mag worden wanneer er een medicijn tegen een betreffende ziekte bestaat.

  – Een waarom wordt 5G er overal doorgedrukt?
  OM RUIM 7 MILJARD MENSEN TE KUNNEN VOLGEN HEB JE EEN SNEL NETWERK NODIG! Mvg

 3. Een nu leeft het kabinet van de besmettingen, besmettingen die deskundige voorspeld hadden, eerst een piek van twee weken, daarna gaat de piek weer omlaag en zal het virus zich onder de mensen verspreiden om zich te nestelen en nooit meer iets van zich laat horen.

 4. Noteren en bijhouden van mensen hun privé info is verboden ,? nu niet ?
  De cijfers die genoemd worden zijn afkomstig van testen.!!
  Die niet in verhouding worden gezet tegen de totale bevolking.??
  Besmettingen zijn en blijven onder de mens , hoort bij onze biologische huishouding.
  Neem smetvrees, doe hieraan , geld de regel , dat als je eenmaal wel een virusje binnenkrijgt ,je hier meer last van zal hebben als normaal.
  En als ik in de enne straat een mondkap op moet ! , en om de hoek niet , moet al genoeg zeggen.
  Er moet niets zoals gesteld wordt, en de echte feiten worden nooit toegelicht.
  Ik blijf dit een nare manier vinden die ons opgelegd wordt.
  Jongeren hebben geen last van de omstreden situatie.
  Natuurlijk dienen we allemaal aan onze ouderen te denken,maar ga nou niet iedereen een schuldcomplex aanpraten.
  Deze burgemeester moet opzouten.
  Roept op tot aanpakken??
  Tegen de grondwet en onze mensenrechten in.
  Deze waren toch opgesteld voor onze bescherming???
  De wetswijziging mag er niet komen.
  Dan zal de democratie voor altijd afgelopen zijn.
  Nogmaals mensen , besmet raken is niet erg , als ze iedereen zouden testen dan zullen de cijfers uit het dak gaan , helemaal niet erg, maar wel als ze de cijfers blijven misbruiken, mensen raken altijd besmet en worden weer beter.
  Schande dat ze onze ouderen hun overlijden blijven misbruiken ,en dit voor hun eigen doellijnen.
  Snel terug naar het normaal van voorheen.
  Succes allemaal.

  .

 5. Wat ben ik toch een rijk man en een goede na denker, Omdat ik dat achterlijke en corrupte Nederland al in 2003 heb verlaten voor een witte wereld, een schone witte wereld een pracht van een woonland puur natuur, en super vriendelijke mensen. Ja het was geen stap maar een run naar vrijheid, en een beetje leefgenot. En nu al die jaren later zie ik de rotzooi van Rutte en zijn agenda. Maar Nederlanders modderen gewoon door. En het importeren van…..! en het beloven van geluk voor onbehuisden, en geluk zoekende werkschuwe gasten, rotzooi trappend en krimi gedrag tonende hun eigen cultuur behouden, op kosten van de Hardwerkende echte Nederlanders die met lede ogen zien hoe hij achteruit holt in geld en geluk. Ja ik ben een gelukkige te oude man die te laat deze stap heeft ondernomen, en nu zit te genieten van zijn witte wereld zoals mijn Nederland in zijn jonge jaren. Alles heeft verbrand en toch controlerend zijn oude stekje in de gaten houd op het verkrachten van democratie en rechten van Burgers. Het zijn weer de slaven geworden van regenten en het kapitaal. En ik zit met mijn bij elkaar gewerkte joden fooitje aan Aow na 55 jaar werken en beulen en het ontzien van mijn eigen lichaam voor de Nederlanders en zijn corrupte Regenten, en hun zakkenvullende carousel dieven, en de Burgers bestelende en berooid achterlaten Rijken maken elkaar rijker en die Rijken maken die Armen steeds Armer. Wat een soort en wat een wereld dat Oranje Nederland

  En Opa zit op 2000 km ver weg de boel af te kijken hoe het dus al die jaren is gegaan…!

  En mijn ogen te laat zijn opengegaan, omdat ik het te druk had met werken voor me centen.!

  En geloofde in het goede van de slechte leiders, waar wij als ouderen zo vreselijk door lijden.

  Jammer dat ik deze bevindingen moest zien, te laat, en jammer van me leeftijd van nu.

  Ik had nier zoveel kunnen betekenen voor dit mooie fijne witte land met mijn werkdriften en rechtvaardigheid gevoel. Die nu totaal is verneukt door de huidige Politiek in Nederland. Bah.!

Leave a Reply