Dit zijn de nieuwe coronamaatregelen | Omroep Brabant

Vanaf dinsdag gaan er landelijk strengere maatregelen gelden. Dit heeft premier Mark Rutte aangekondigd tijdens de persconferentie over de aanpak van de coronacrisis. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #COVID19 #PersconferentieKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

32 Comments on “Dit zijn de nieuwe coronamaatregelen | Omroep Brabant”

 1. Me deze maatregels ga je nergens te laat, zonder mondkap verplicht de RO ga alleen naar boven ,alle landen van de wereld gebruiken mondkapjes.Alleen in Nederland is bewijs dat mondkapjes werken niet .Ik ben zeker dat experts in Zuid-Korea ga kapot lachen als deze situatie zien ..

 2. om nu weer en lockdown te zetten is Nederland kapot permanent. pretparken gaan naar de klote horeca gaat kapot. en waarom. corona de ziekte die er al eeuwen is in 2017 was er en nog gevaarlijker virus en daar werd niks kapot gemaakt. deze corona leugens zijn er om het volk onder duim te kunnen te krijgen. de meeste besmettingen zijn mensen met de griep. corona is er al eeuwen.

 3. Horeca moet eerder dicht, Minder gasten thuis, maar hey, een school waar 100 studenten elke dag elkaar passeren mag wel want die krijgen een uitzondering.

  Waar slaan deze regels op!?
  Rutte mag afstappen van mij!

 4. Leg mij nou eens uit hoe je deze "crisis" en dit virus onder de duim wil krijgen door alles steeds op slot te gooien? Iedere keer dat men weer buiten komt begint het toch iedere keer weer van voor af aan?

 5. Het probleem is dat nu bedrijven en vooral de horeca gestraft worden omdat er ook mensen zijn die zo egoïstisch zijn dat ze elk weekend met 50 man in een huiskamer gaan staan feesten en zuipen. En die gaan daar gewoon mee door, nieuwe maatregelen of niet.

 6. Ga er maar vanuit, dat binnen enkele dagen de muilkorf wordt verplicht in de meeste supermarkten en winkels.
  Rutte durft het niet op te leggen, dus laat hij de keus aan de detailhandel, in de hoop dat die dit verder uitvoert. Slap van hem hoor.
  Afschuiven afschuiven afschuiven.

 7. Er is geen oversterfte …you traitorous spsychopaths !

  rutte boy ….all strings and laughing puppet of anti-capitalist, marxist EU  !!

  Handy, lachende pionokio rutte…wat zit die nou weer te kullen ….praatjes verkopen en heel Nederland belazeren door hand en spandiensten aan de linkse EU-politiek te leveren.

  Kameraad goody two shoes uithangen en de politiek linkscorrecte dictaten van  de marxistische europese prelaten  uitvoeren  …..om een toekomstig EU-postje veilig te stellen

  Nadien is dandy, mooiprater rutte(useful EU idiot) allang weg …naar een vetbetaald EU-postje of in de privé …en geeft ons  egoistisch lachbekje niet thuis

  bedrieger, oplichter, land-/volksverrader…

  ps: Nederland moet uit de EU, zoniet zijn en blijven we allemaal de klos -de cash cow van europa!!!

  rutte boy ….all strings and laughing puppet of anti-capitalist, marxist EU  !!

  Handy, lachende pionokio rutte…wat zit die nou weer te kullen …mooie praatjes verkopen en heel Nederland belazeren door hand en spandiensten aan de linkse EU-politiek te leveren.

  Kameraad goody two shoes uithangen en de politiek linkscorrecte dictaten van  de marxistische europese prelaten  uitvoeren  …..om een toekomstig EU-postje veilig te stellen

  Nadien is dandy, mooiprater rutte(useful EU idiot) allang weg …naar een vetbetaald EU-postje of in de privé …en geeft ons  egoistisch lachbekje niet thuis

  bedrieger, oplichter, land-/volksverrader…

  ps: Nederland moet uit de EU, zoniet zijn en blijven we allemaal de klos -de cash cow van europa!!!

 8. Door het vele malen handen wassen en desinfecteren kunnen de handen uitdrogen en dat kan barstjes en kleine scheurtjes veroorzaken. Hierdoor kan iemand kwetsbaar worden. Gebruik soms ook een handcreme, lotion of olie om de handen te hydrateren

 9. Ik lees veel comments van mensen die niet de maatregelen niet snappen omdat je na de maarregelen toch weer bij elkaar komt en corona dan terugkomt.

  Het gaat om de ziekenhuizen, ze raken overbelast en daarom is het slecht nieuws als corona te hard gaat in de maatschappij, en er geen plaats meer zal zijn. Dit hebben we al eerder heel ernstig gezien in Italië. Dit willen we niet, stop a.u.b met zo opstandig en achterdochtig willen zijn tegenover de regering en zijn maatregelen.

 10. Kijk, daar staat die oplichter, die iedere Nederlander met een schuld van 65000 euro opgezadeld heeft tot dusver, dat kan zomaar verdubbelen de komende maanden. Kennelijk moet de economie ook nog snel even kapot, en dat voor een virus dat 99,98% van de mensen die het krijgen overleeft. Net als de gewone griep dus.

 11. wat absurd is, is dat dit mannetje nog steeds daar het woord mag voeren. Uberhaubt dat hij vind dat hij deze regels aan mensen kan opleggen onder bedreiging maakt hem totaal ongeschikt voor het "werk", wat hij zegt te doen. Dit soort mensen hoort zoals vroeger op een schandpaal met zou met eieren bekogeld moeten mogen worden door het landverraad en leed wat deze heel veel nederlanders heeft aangedaan.

 12. Veel te slap, die maatregelen. Met de kroegen om 22.00 dicht gooien gaan we het niet redden. Bij iedere overtreding boetes. Niet praten en eindeloos discussiëren, maar boetes en deze verdubbelen bij iedere keer dat dezelfde persoon ze weer overtreed. Demonstraties die totaal uit de hand lopen – veeg de straten schoon en laat het ze betalen. Kijk eens hoe ze het in andere landen doen. Daar gaan ze echt eindeloos waarschuwen. maar ja, daar is het inmiddels ook weer beheersbaar. En hier loopt het totaal uit de klauwen. Met deze slappen aanpak zitten we straks de hele winter binnen. Harstikke fijn. Hard optreden, dat is de enige oplossing. Tijdens een pandemie is het niet mogelijk om te soebatten. Dan moeten er maatregelen komen en geen "dringende adviezen".

Leave a Reply