Docenten met faceshields en spatschermen in de klas | Omroep Brabant

Leerlingen op sommige scholen in Brabant moeten vanaf dinsdag een mondkapje dragen als ze door de school van het ene lokaal naar het andere lopen. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #CoronaKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

20 Comments on “Docenten met faceshields en spatschermen in de klas | Omroep Brabant”

  1. De simpelheid van de samenleving ten top. Twee Bassie & Adriaan achtige NAZI's (Herr Adolfo Rutto en Herr Hugo Mengele) roepen op TV dat de mensheid vergaat en we raken allemaal in paniek en beginnen debiele dingen te doen die nergens op slaan en ons alleen maar uit elkaar drijven. Ik zou wel eens een geschiedenis 'boek' willen zien over 100 jaar en hoe men dan in een deuk ligt om de idioterie die de officiele instanties in 2020 hebben voorgeschreven om een vervelende griep te gaan onderdrukken. Hilarisch! NB Ik bagatelliseer hiermee niet het lijden van een aantal mensen die in een ziekenhuis op een IC zijn beland! Maar dat is allang verleden tijd en we weten nu dat de maatregelen allesbehalve nuttig zijn. En de maatregelen die wél nuttig zijn (ventilatie oa) worden ontkend…. Maar dat is natuurlijk allemaal logisch, toch?! Daar moet je geen vraagtekens bij zetten, dan ben je een complotdenker en per definitie niet goed snik, toch?! Sterkte allemaal!

  2. Helemaal gek geworden als men dit allemaal zelf toelaat! I do not consent, I do not comply, I will not surrender. Dit is slechts de 1e fase van CoVid1984, wen er maar vast aan als je er nu al zo vrolijk aan meedoet 😉

Leave a Reply