[05-08-2022 19:54]-Zo slaap jij tijdens warme nachten in een koel bed – indebuurt

W3.CSS


Datum: 05-08-2022 19:54
Locatie: Dordrecht
Gemeente:
Provincie: Provincie Zuid-Holland}
Bron: indebuurt

Slaapadviseur Leonardo van Slaapboulevard Kwakernaat geeft tips om daar eenvoudig iets aan te doen.
Je weet wel, de dunne laag die je bovenop je matras kunt leggen voor extra comfort.
Top in de zomer“Wij horen van veel mensen dat zij bang zijn dat een topper warm aanvoelt”, zegt Leonardo.
Die verspreidt warmte razendsnel, waardoor het niet op één plek blijft hangen.”Lees verder onder de foto’s >Foto: Slaapboulevard Kwakernaat Foto: Slaapboulevard Kwakernaat Foto: Slaapboulevard Kwakernaat 3 Foto: Slaapboulevard Kwakernaat Foto: Slaapboulevard Kwakernaat Foto: Slaapboulevard KwakernaatVerkoelend hoeslakenIs je huidige topper nog in goede staat?
“Deze zijn gemaakt van een speciaal verkoelend materiaal.”Natuurlijke materialenOok een ander dekbedovertrek kan veel verschil maken.

Drijf jij je bed uit tijdens warme nachten? Slaapadviseur Leonardo van Slaapboulevard Kwakernaat geeft tips om daar eenvoudig iets aan te doen.

Zijn eerste tip gaat over toppers. Je weet wel, de dunne laag die je bovenop je matras kunt leggen voor extra comfort. Noodzakelijk bij een boxspring, want op je gestoffeerde matras lig je niet zo lekker. Ook top om bijvoorbeeld de kier tussen twee losse matrassen weg te werken of een stevig matras iets te verzachten.

Top in de zomer

“Wij horen van veel mensen dat zij bang zijn dat een topper warm aanvoelt”, zegt Leonardo. “Dat kan bij kwalitatief minder goede toppers inderdaad zo zijn, maar in ons assortiment vind je verschillende exemplaren die ’s zomers heerlijk koel aanvoelen.”

Let bij de aanschaf van de topper goed op de vulling en de tijk (de buitenkant). “De toppers van het merk Ultima hebben bijvoorbeeld een vulling van holle vezel. Die voert vocht snel af en ventileert goed. Ook de Coolrest van Avek is een aanrader. Die verspreidt warmte razendsnel, waardoor het niet op één plek blijft hangen.”

Lees verder onder de foto’s >

Foto: Slaapboulevard Kwakernaat Foto: Slaapboulevard Kwakernaat Foto: Slaapboulevard Kwakernaat 3 Foto: Slaapboulevard Kwakernaat Foto: Slaapboulevard Kwakernaat Foto: Slaapboulevard Kwakernaat

Verkoelend hoeslaken

Is je huidige topper nog in goede staat? Dan heeft Leonardo nog een tip: upgrade hem met een verkoelende molton. Leonardo raadt bijvoorbeeld de Climamolton van Bella Donna of de Outlast van Zenzo aan. “Deze zijn gemaakt van een speciaal verkoelend materiaal.”

Natuurlijke materialen

Ook een ander dekbedovertrek kan veel verschil maken. “Kies voor natuurlijke materialen. Die ventileren beter dan synthetisch materiaal en neemt vocht goed op. Kijk bijvoorbeeld eens naar de katoenen beddengoed van de merken Yellow, Dommelin en Lysdrap.”

Ook bamboe kan een goede keuze zijn. Of ga voor katoensatijn. Dat is katoen dat zodanig geweven is, dat het extra koel aanvoelt. Tot slot is beddengoed van het materiaal Tencel, dat is gemaakt van houtvezels, een aanrader voor in de zomer.”

Shop nu met korting

Nog een reden om nú bij Slaapboulevard Kwakernaat te winkelen: de zomeruitverkoop. Tot en met 4 september krijg je tot wel 50% korting. Dus ga langs of winkel online.

Dit artikel bevat in totaal 453 woorden


[osm_map_v3 map_center=”51.7958812,4.6779351″ zoom=”17.0″ width=”95%” height=”450″ post_markers=”3″ control=”fullscreen,scaleline,overview”]

Bronvermelding:indebuurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *