Een van de eerste kermissen in Brabant goed verlopen | Omroep Brabant

In Moergestel startte afgelopen weekend een van de eerste kermissen in Brabant. Het is hier en daar een beetje passen en meten vanwege de anderhalve meter, maar de exploitanten noemen het ‘gezellig druk’. “Het laat zien dat de kermis tijdens coronatijd door kan gaan.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #coronaKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

2 Comments on “Een van de eerste kermissen in Brabant goed verlopen | Omroep Brabant”

  1. Dat de kermis in eindhoven niet door gaat is onzin. Want daar staan altijd al hekken om de kermis en de atradties staan in eindhoven al ver uit elkaar. Dus het is gewoon onzin als tilburg het kan binnen 2 weken dan moet eindhoven het ook kunnen lukken binnen 3 weken.

Leave a Reply