Eigenaar van café dat dicht moest voelt zich slachtoffer van ‘momentopname’ | Omroep Brabant

Kees van Overveld, eigenaar van Time Out! In Roosendaal, moest zijn café afgelopen weekend ineens sluiten. Bezoekers hielden zich volgens controleurs van de gemeente niet aan de coronamaatregelen. Kees voelt zich slachtoffer van een ‘momentopname’. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona



Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

3 Comments on “Eigenaar van café dat dicht moest voelt zich slachtoffer van ‘momentopname’ | Omroep Brabant”

  1. Hij heeft niets fout gedaan zegt tie… nee hij liet meer als 100 man binnen tegelijk waardoor mensen dicht op elkaar stonden en dan huilen dat tie dicht moet. Sorry maar als je willens en wetens geld boven mensenleven stelt dan mag je voorgoed dicht van mij!

  2. Wat helpt handen wassen en een mondkapje en anderhalve meter als men in de horeca de drinkglazen niet goed schoonspoeld! Blijkt dat dit de oorzaak is van de covid19 besmettingen! RIVM en de politiek wil dit niet zien!

Leave a Reply