[10-07-2022 04:45:15]-Boutiquehotel Central Park treedt toe tot prestigieuze Relais & Châteaux – Entree Magazine

W3.CSS


Datum: 10-07-2022 04:45:15
Locatie: Valkenburg
Gemeente: Eindhoven
Provincie: Provincie Noord-Brabant}
Bron: Entree Magazine

Pascale Van ReijnRelais & Châteaux beoordelingCentral Park wordt door Relais & Châteaux met lovende woorden beoordeeld: “Dit viersterrenhotel en restaurant met veertien suites, ligt op een groene locatie in een 18e -eeuws rijksmonument, typerend voor de architectonische constructies van de regio.
Het restaurant wordt gerund door chef-koks Tim Bood en Hette Hettema.
Met uitzicht op het park, bieden zij een creatief menu met verse producten, waaronder vis en schaaldieren uit de nabijgelegen kust.
De missie van de mede-eigenaren is om het boutiquehotel geleidelijk aan te transformeren om aan de hedendaagse verwachtingen te kunnen voldoen en om milieu-uitdagingen aan te gaan met behoud van kwaliteit.”
Central Park is het zevende hotel in Nederland wat aansluit bij de exclusieve vereniging.

Foto’s: o.a. Pascale Van Reijn

Relais & Châteaux beoordeling

Central Park wordt door Relais & Châteaux met lovende woorden beoordeeld: “Dit viersterrenhotel en restaurant met veertien suites, ligt op een groene locatie in een 18e -eeuws rijksmonument, typerend voor de architectonische constructies van de regio. Het restaurant wordt gerund door chef-koks Tim Bood en Hette Hettema. Met uitzicht op het park, bieden zij een creatief menu met verse producten, waaronder vis en schaaldieren uit de nabijgelegen kust. De missie van de mede-eigenaren is om het boutiquehotel geleidelijk aan te transformeren om aan de hedendaagse verwachtingen te kunnen voldoen en om milieu-uitdagingen aan te gaan met behoud van kwaliteit.”

Central Park is het zevende hotel in Nederland wat aansluit bij de exclusieve vereniging. Eerder werden Bij Jef op Texel, Château Neercanne in Maastricht, Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul, Het Roode Koper in Ermelo, restaurant Da Vinci in Maasbracht en Weeshuis Gouda in Gouda toegelaten tot Relais & Châteaux.

Dit artikel bevat in totaal 271 woordenBronvermelding:Entree Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.