Evenementenbedrijf JMT failliet, 100 medewerkers op straat | Omroep Brabant

Het is van de grootste verhuurbedrijven van meubilair voor beurzen: JMT uit Dinteloord. Deze week zijn ze door de rechtbank failliet verklaard met als gevolg dat zo’n 100 medewerkers op straat staan. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Failliet #JMT #EvenementenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

7 Comments on “Evenementenbedrijf JMT failliet, 100 medewerkers op straat | Omroep Brabant”

  1. Erg dat die regering dit gedaan heeft voor een virusje wat geen pandemie is de leugen en de impact dat het heeft en er nog mee doorgaan en maar bangmakerij er komt een 2e golf het gaat om macht en geld deze regering heeft andere plannen met ons

  2. Voor gewone mensen die geen werk meer hebben staat er niet veel tegenover. Er wordt wat ontslag recht versoepeld voor werkgevers, je gaat op eigen risico op vakantie en als er misschien weer virus uitbreekt dan zoekt het maar uit en jou loon wordt niet doorbetaald als je in quarantaine moet terwijl je op vakantie zit en etc… Het is vreselijk. Nog meer mensen op straat.

Leave a Reply