Extra maatregelen op Stratumseind Eindhoven | Omroep Brabant

De horecavereniging in Eindhoven neemt extra maatregelen op Stratumseind, de langste uitgaansstraat van Nederland. Zo wil ze voorkomen dat de horeca net als in de Randstad om twaalf uur dicht moet. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #EindhovenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

13 Comments on “Extra maatregelen op Stratumseind Eindhoven | Omroep Brabant”

 1. Stop met ons gek maken, corona is slechts een soort griep. Veeel minder erg als er in de main stream media wordt voorgedaan. Ze manipuleren ons vanwege bepaalde wereldwijde doeleinden die ze nu kunnen doorvoeren.

  GELOOF NIET IN DE MAIN STREAM MEDIA, DOE ZELF ONDERZOEK.

 2. 0:58 kijk hem daar lopen, onwetend dat hij zo langzamerhand de vrijheid kapot is aan het maken!! Verzet je tegen deze onzinnige maatregelen. De hele tweede golf bestaan niet. Ze hebben meer testen gedaan waarvan de meeste onbetrouwbaar waren of valse positief.

 3. Omroep Brabant, jullie zijn ook verantwoordelijk voor veel leed en zelfs doden die zijn gevallen door deze fake crisis, naast hef feit dat deze extra maatregelen mede door jullie toedoen is. Jullie gaan ook mee in het hele circus omdat je hiervoor een zak geld ontvangt. Besef dat de waarheid steeds verder door dringt bij de burgers en je eigen graf graaft. Stel kritische vragen over de onbetrouwbare pcr testen, de niet werking van kapjes en waarom we die nog moeten dragen etc etc etc.. vergeet die miljoenen doden niet die gaan vallen door de hongersnood. Stop dus met deze propaganda om de angst erin te houden. En doe eens werkelijk onderzoek, doe wat de burger jullie vraagt om te doen.

 4. Wie is die dikke vetklep btw?
  Wat wil hij ons dicteren?
  De grootste onzin mogelijk…
  Hou op met die maatregelen e.d.
  Doe lekker je ding en wanneer meneer agent je gaat kutten, sla 'm gewoon in mekaar..
  ik ben dr klaar mee

 5. Mensen laat je toch niet langer voor de gek houden door de media. Al die regionale zender werken samen met de staatstelevisie. Daarom kijk ik ook al een paar jaar niet meer naar tv Drenthe. En stop eens met testen want je gaat weer in een lockdown door al die corrupte testmateriaal en waar de kamer GEEN onderzoek naar wil doen. Nee natuurlijk niet want dan vallen ze door de mand omdat er allang geen virus meer aanwezig is.

 6. ja en zo DOUWEN ze er doorheen wat al 10 JAAR GELEDEN!!!! de planning was: TOEGANGSPOORTJES, waar je je LEGETIMATIE laat scannen. toen de regionale toezicht ruimte in politiebureau stratum opgezet werd, zaten die poorten en crowd control al in de voorstellen!!!!!!!!

Leave a Reply