Frietbakker De Fer doet niet aan een AOW leeftijd: ‘Ik sterf in het harnas achter de frituur’

De Fer moet niets hebben van pensioen en AOW leeftijd geleuter. Frietbakker ‘De fer’ in Breda had namelijk al lang met pensioen kunnen gaan en had al lang achter de geraniums kunnen zitten. Echter friet bakken is zijn lust en leven tot aan zijn dood, pas dan stolt het vet. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #FrietKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

35 Comments on “Frietbakker De Fer doet niet aan een AOW leeftijd: ‘Ik sterf in het harnas achter de frituur’”

  1. Ergens wel leuk die eigenzinnige mensen. Zo ben ik ooit in een friet tent geweest waar ze op borden serveren met echt bestek. Stond een jukebox en allemaal platen en tegeltjes aan de muren. Deze man echter ik weet niet.. Verse friet klinkt op zich goed maar die pindasaus is gewoon Wijko komt zo uit de supermarkt.

  2. Passie? Of eigenwijsheid want als ik zo naar die apparatuur kijk komt dat niet door de inspectie heen. En geen pin? Vriend of je gaat mee met de tijd of je moet met pensioen gaan.

Leave a Reply