Geen mondkapjesplicht in Bergen op Zoom | Omroep Brabant

Bergen op Zoom voert geen mondkapjesplicht in, wel worden evenementen in augustus geschrapt. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Mondkapje #Corona #BergenopZoomKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

10 Comments on “Geen mondkapjesplicht in Bergen op Zoom | Omroep Brabant”

 1. Nee, ik wil niet meer weten. Ik weet genoeg over dat zogenaamde 'vreselijk gevaarlijke' virus.

  Ik weet genoeg om er geen seconde bang voor te zijn, ik weet genoeg om te zeggen dat ik de sterfkans van 0,03 procent (bij de gewone seizoensgriep is dit bijna het dubbele) voor lief neem, net als iedereen in het land.

  We worden dagelijks gebombardeerd met angst, nergens zijn we veilig, zelfs thuis niet meer, we moeten in doodsangst de hele dag voor te televisie zitten om nog meer propaganda door onze strot geduwd te krijgen.
  'Het aantal besmettingen stijgt enorm', koppen alle kranten, maar ze zeggen er niet bij dat er meer dan ooit wordt getest. Elke dag horen we hoeveel doden er bij zijn gekomen, er wordt ons niet verteld dat mensen die sterven MET corona en niet DOOR corona, er doodleuk bij op worden geteld. Sommige meldingen van overledenen betreft mensen die maanden geleden zijn overleden. Een zeer ruime 99% van de sterfgevallen betreft mensen die zeer hoogst waarschijnlijk de komende 6 tot 12 maanden toch al niet overleefd zouden hebben.
  Er stond laatst een foto in de krant van een drukke menigte op een vakantie adres met de tekst erbij "De fotograaf schrok van de drukte, stopte even voor een foto, en maakte zich daarna snel uit de voeten", alsof het zelfmoord is om langer te blijven. Er wordt op scholen en jeugdjournaals verteld dat als je je niet aan de regels houdt 'je anders dood kunt gaan'. Hetzelfde trucje dat men gebruikte tijdens de Mexicaanse Griep, ook al zo'n extreem gevaarlijk virus dat de hele mensheid uit zou roeien, en de Varkensgriep, ook zo'n extreem gevaarlijk virus dat ons allemaal uit zou roeien, of de Vogelgriep, ook zo'n gevaarlijk virus dat ons allemaal uit zou roeien, of SARS, ook zo'n levensgevaarlijk virus dat ons allemaal uit zou roeien en zo kan ik nog wel even doorgaan. De kans om te overlijden in het verkeer of door te stikken in een pinda is aanzienlijk hoger. In Lombardije in Italië zouden 12.000 mensen zijn overleden (bericht van enkele maanden terug), in diezelfde regio sterven jaarlijks bijna 10.000 mensen door luchtvervuiling, in Londen alleen sterven jaarlijks rond de 8400 mensen door slechte lucht kwaliteit.
  Het beste medicijn tegen Coro*&^%%#*& (ik kan het niet meer horen, typen of uitspreken) is stoppen met nieuws volgen,, geen journaal, geen krant, geen sociale media. Gewoon lekker op bezoek gaan bij elkaar, knuffelen, kussen, liefhebben… dat waar we als mens voor gemaakt zijn. En als je naar je geliefden rijdt, denk dan even aan het feit dat de autoreis er naar toe, vele malen gevaarlijk is dan dit gemuteerde griepje.
  Peace and Love !

 2. Heel slim van deze gemeente, anders gaat er geweld worden gebruikt door burgers die hun vrijheid niet kwijt willen. Die testen zijn overigens voor geen meter te vertrouwen, ze testen alleen op bepaalde genetische codes, maar die kunnen net zo goed van iets anders zijn, zoals een een gewone griep). Je wordt genaaid waar je bijstaat als je niet uitkijkt.

Leave a Reply