Gezocht: jongeren die een luchtdoelraket willen vasthouden | Omroep Brabant

Anouk is afgekomen op de informatiedagen van het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando en ze heeft meteen haar sollicitatie de deur uitgedaan. De eenheid op de kazerne in Vredepeel wil 80 vacatures vervullen met een versneld wervingstraject. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Defensie #Vacature #JongerenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

5 Comments on “Gezocht: jongeren die een luchtdoelraket willen vasthouden | Omroep Brabant”

  1. Vrede zul je echt niet vinden in Vredepeel of elders op de wereld. Onze grondrechten zijn neergeknald door de overheid en het leger/ME kan nu worden ingezet om mee te helpen om ords te handhaven tijdens het verplichte vaccinatieprogramma.

Leave a Reply