GGD al oververmoeid voor eerste coronapatiënt | Omroep Brabant

Het coronavirus putte Brabantse GGD-teams infectieziektebestrijding uit, nog vòòr de eerste coronapatiënt in Nederland ontdekt werd. Wekenlange voorbereidingen en opschaling in februari zorgden voor vermoeidheid, toen de strijd tegen corona nog moest losbarsten. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #coronavirus #ggd #oververmoeidKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

26 Comments on “GGD al oververmoeid voor eerste coronapatiënt | Omroep Brabant”

  1. Als je nu nog steeds niet de doortrapte plannetjes van de overheid wil zien omtrent dit zogenaamde levensgevaarlijk corona virus…..dan ga je het ook nooit zien. Het verbaasd mij echt hoeveel simpele mensen wij in Nederland hebben rondlopen die schaapachtig werkelijk ALLES uit die corona propaganda campagne van het RIVM,NOS en dat achterbakse clubje regering voor zoete koek 'slikken'. Eens gewoon naar de harde feiten kijken kunnen ze niet, durven ze niet….stel je eens voor dat je gaat twijfelen.

  2. Virus? heb ik wat gemist welk virus, Heb sinds december geen mens gezien die ziek was laat staan dodelijk ziek, kom toch!
    Nee mensen dat heet heel anders; namelijk Agenda 2020 en ja dat zie ik overal om me heen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply