GLD Nieuws 12 juli 2020

– De Achterhoekse boer Thijs Wieggers is weer thuis na arrestatie
– Hulp aan jongeren ouder dan 18 schiet tekort
– Wageningen Universiteit is een landelijk onderzoek gestart naar steekmuggen

Presentatie: Erik van der Pol
Meer over dit programma: https://www.omroepgelderland.nl/gldnieuwsKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

10 Comments on “GLD Nieuws 12 juli 2020”

  1. Media, leugen. Mensen, ontwaken. Discriminatie, demo's. Chaostheorie, politiestaat. Agenda, verandering. 2030 2030 2030.. Welkom in 2020, leef nu stress niet voor alle vrijheid weg is. Kijk zelfs PVV is monddood. We hebben geen stem meer. Leef nu geniet, je doet er toch geen fock aan..

  2. Ach ja, als je boer bent, dan gelden de wetten niet voor jou. Dan hoef je niet te luisteren naar de politie.
    Doordrukken met je kwaaie kop in een trekker nadat je een stopteken hebt gekregen? Richting een locatie waar veel mensen bijeen komen? Normaal ben ik niet zo'n fan van de politie, maar hulde voor die agent! Dit is exact waar hij voor is aangenomen: Het beschermen van de bevolking.

  3. Iedereen weet dat de boer gewoon fout zat, zelfs hijzelf weet dat. Hij probeert aan te geven dat hij gefrustreert is, maar dat doe je niet door domme dingen te doen. Dat doe je door te stemmen, of te stoppen met werken.

    Als boeren echt een vuist willen maken: Stoppen met verkopen van eten, enkel intern verkopen op eigen erf of lokale groenteboeren/slachterijen. Doe dat voor een maand, en moet jij eens kijken hoe de geldwolven veranderen in hun ware gedaante. Ik ben geen boer, maar mijn goedkeuring heb je, ik koop het met liefde van je erf.

Leave a Reply