GLD Nieuws 17 september 2020

– Staf Vitesse besmet met corona
– Toch een herdenking van Operatie Market Garden in Groesbeek
– Elf jaar en dan al een lasdiploma op zak: Mathijs uit Brakel die heeft hem

Presentatie: Sonja Booms
Meer over dit programma: https://www.omroepgelderland.nl/gldnieuwsKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

12 Comments on “GLD Nieuws 17 september 2020”

  1. Vandaag 18 september 2020 op Nu. NL: wereldwijd meer dan 30 miljoen Sars Cov-2 (Corona 1984) besmettingen. Daar worden wij angstig van: Waarschijnlijk ligt het totale aantal besmettingen hoger: niet alle personen met COVID-19 worden getest op het virus. Op @t is echter te lezen dat ruim 22 miljoen al weer zijn genezen. Beste medelanders doorzie de eenzijdige, angstige berichtgeving van de NL media aub. Gebruik je gezond verstand en bllijf wakker.

  2. Virussen als Entero, Influenza, RSV, Rhino veroorzaken vaker een piek op de IC's. Dat komt omdat er de afgelopen jaren flink is bezuinigd op het aantal IC-bedden. Bovendien verspreidt een nieuw virus zich niet geleidelijk over de tijd, maar snel. Want de bevolking moet nog weerstand opbouwen. Mensen worden ziek door een stapeling van virus + ziekte + verminderde weerstand.

    De afgelopen 5 jaren leverden Influenza, RSV, Entero, Rhino gemiddeld 6.500 doden op, onder vooral chronische zieken van 82+. Het afgelopen seizoen hebben we ongeveer 6.000 doden gehad.

    Met andere woorden: Corona is niet meer dan een pittige griep. De regeringsmaatregelen zijn bizar.

  3. De uitvinder van de PCR-test heeft met klem benadrukt dat deze niet gebruikt mag worden om diagnoses te stellen. Wat hier is aangetoond, is dat spelers stukjes corona-RNA in het lichaam hebben. Vrijwel altijd is dit een stukje afval, waarvan niet eens zeker is of het om Covid-19 gaat. En het toont al helemaal niet aan dat het een volledig functionerend virus betreft.
    Dit is allemaal paniek-zaaierij.

  4. Worden jullie het nu nooit zat, die angszaaierij voor een virus waar minder mensen aan dood gaan dan aan de jaarlijkse griep? En die mensen die dood gaan zijn ook nog eens voor 99,9% hoogbejaard met 2 a 3 onderliggende ernstige aandoeningen. Er komt een tijd dat jullie hier op afgerekend worden.

Leave a Reply