GLD Nieuws 4 juli 2020

– Politie: Brand villa Hierden aangestoken
– Telers kunnen zomerfruit niet verkopen
– Nachtclubeigenaren voeren actie tegen coronamaatregelen

Presentatie: Niels Kater
Meer over dit programma: https://www.omroepgelderland.nl/gldnieuws



Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

2 Comments on “GLD Nieuws 4 juli 2020”

  1. helemaal mee eens word elke dag een rotgevoel aangesproken ik ben blijkbaar een slavenhandelaar geweest in vorig leven en moet nu op de knieen voor mensen die ik nog nooit ontmoet heb of mee gesproken heb. ik ga kapot van de groeps druk en alle schapen die me de kop gek maken en hun mening forceren in mijn safe space. weet niet meer wat ik moet en moet me helaas laten behandelen door de GGZ omdat ik mijn leven niet meer aan kan want ik ben een blanke indo. HELP wat moet ik nu.

Leave a Reply