35 Comments on “GLD Nieuws 7 september 2020”

 1. Dat het ROC Nijmegen meteen 'haar kans' pakt, verbaasd mij niet.
  Vreselijke school, slechte organisatie, didactisch slecht een grote rommel.
  Leraren arrogant, niet kunnen omgaan met jongeren, corrupt en niets wetend…die gaan natuurlijk meteen graag in quarantaine, betaald wel opgemerkt. Luie hypotheektrekkers dat zijn de leraren geworden, niets over voor de leerling alles voor zichzelf. Daarom ook geen verzet vanuit de leraren, die willen alleen meer geld, maar werken zonder leerlingen te 'naaien' dat kunnen ze niet. STUUR JE KIND NOOIT NAAR EEN ROC, Nijmegen al helemaal niet.
  Het wordt tijd, dat de bedrijven opleidingen aanbieden, en dan een leerling aannemen en die gaat de theorie op school leren, soort BOL maar met een vast leerbedrijf voor alle beroepen. Je moet nooit vergeten Onderwijs is een verdienmodel. Iedere school van basis tot universiteit, krijgt tussen de 6000 en 8000.- euro subsidie per jaar per leerling. En dan nog schoolgeld vragen, boekengeld, gadgets, uitstapjes….nee dat die meteen aan zijn voor corona verbaasd me niets.

 2. Iedereen heeft volgens deze overheid corona "zelfs mensen die de test nooit hebben gedaan" het is lachwekkend .Eerst konden kinderen geen corona hebben maar nu in eens wel,hoe kan dit,simpel ze zoeken naar iets om mensen onderdruk te kunnen houden het is een schande,stop met testen en de corona is weg…maar dit willen ze niet…nee corona moet blijven van de overheid het is onderdrukking en dus vrijheidsberoving.

 3. Volgens de GGD zou een leerling zou 3 dagen besmet naar school geweest zijn.
  Niemand die zich afvraagt waarom de GGD daarvoor nodig is. Scholen snappen niet wat een besmetting is? Als iemand dat "constateren" een keer voor doet moet het goed zijn, zou je zeggen…

 4. Efeze 6:12
  Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.

  Openbaring 8:12-13
  Daarom, verblijd u, hemelen, en u die daarin woont! Wee hun die de aarde en de zee bewonen, want de duivel is naar beneden gekomen, naar u toe, in grote woede, omdat hij weet dat hij nog maar weinig tijd heeft.

  Mattheüs 4:17
  Van toen af begon Jezus te prediken en zeggen: Bekeer u, want het koninkrijk der hemelen is nabijgekomen.

  Johannes 3:16
  Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

  1 Thessalonicenzen 4:15-18
  Want dit zeggen wij u met een woord van de Heere, dat wij die levend zullen overblijven tot de komst van de Heere, de ontslapenen beslist niet zullen voorgaan.
  Want de Heere Zelf zal met een geroep, met de stem van een aartsengel en met een bazuin van God neerdalen uit de hemel. En de doden die in Christus zijn, zullen eerst opstaan.
  Daarna zullen wij, de levenden die overgebleven zijn, samen met hen opgenomen worden in de wolken, naar een ontmoeting met de Heere in de lucht. En zo zullen wij altijd bij de Heere zijn.
  Zo dan, troost elkaar met deze woorden.

 5. Meer EUSSR-propaganda van de "usual suspects". Kunnen jullie ook nog wat echt nieuws brengen? Zoals het feit dat er dit jaar minder mensen dan ooit dood zijn gegaan aan een cojonavirus (dat gewoon een griepje is). Weten mensen eigenlijk wel dat jullie allemaal voor Brussel werken?

 6. Corona virus bestaat niet
  Mensen word wakker.
  We worden onderdrukt en geestelijk mishandeld.
  Dus corruptie Den Haag.
  Teken bij Rutte een snorretje dan weet je waar hij van afstamd.
  En die rat de jonge
  WHO.
  Bil Gate
  Rivm
  Allemaal corrupte mensen.

 7. Even wat krachtvoer voor een beter leven. 

  Nuttigen met kleine hapjes, goed kauwen en… helemaal opeten.

  (Happy the Man)

  De RIVM rapportage laat zien dat de mediane leeftijd van degenen die dood zijn verklaard met (niet van) Covid-19 82 jaar is. Om dat in perspectief te plaatsen, de gemiddelde levensverwachting in Nederland is 83. Dat betekent – gemiddeld – dat degenen die sterven met (niet aan) de ziekte binnen een jaar na het bereiken van de normale levensverwachting zou overlijden. Ik durf te beweren dat een vergelijkbare paniek zou kunnen ontstaan bij zowat elke virale ziekte die in omloop is, als het op dezelfde manier werd gemeld als dit coronavirus.

  Dus; "Oudere patiënt met meerdere complicaties sterft na het oplopen van ademhalingsziekte" is GEEN nieuwsbericht. Het is een dagelijks feit.

  Je hoort en ziet in de main-stream-media over bijv. een vrouw wiens 91-jarige moeder stierf in een verpleeghuis. Er werd gesuggereerd dat het leven van deze 91-jarige vrouw op tragische wijze werd ingekort door het coronavirus en, om het nog erger te maken, haar dochter niet in staat was om een begrafenis of dienst voor haar moeder te houden, omdat Nederland op dat moment was afgesloten. Ik weet niet of ik het contact met de realiteit ben kwijtgeraakt of dat iedereen dat heeft, maar laat me het herhalen: dit zou in de jaren hiervoor GEEN nieuwsverhaal geweest zijn.

  Begrijp me niet verkeerd: een dergelijke dood is ongetwijfeld een tragedie voor de betrokken familie. Ik weet hoe verdrietig dat kan voelen, omdat eind jaren-70 mijn opa aan een griep overleed. Maar ik moet eigenlijk zeggen mèt de griep, want hij was al ziek en oud, 85 jaar. (De griep was het laatste zetje naar zijn overlijden).

  Mijn hart gaat oprecht uit naar al diegenen die hun familie in dergelijke omstandigheden verliezen. Maar dit is niet iets waar we onze hele beschaving voor opheffen of zelfs opofferen. Of waarvoor we alle productieve, menselijke activiteiten op de planeet stoppen, waarmee de economie naar verwachting wordt gehalveerd, waardoor miljoenen mensen  in werkloosheid en hongersnood gestort worden (de VN schat minimaal 150 miljoen EXTRA hongerdoden eind 2020), of waarvoor we Lockdowns instellen en op die basis beginnen te praten over verplichte vaccinaties, medische paspoorten en andere afschaffingen van essentiële menselijke vrijheden.

  Het idee dat ziekte en dood onnatuurlijk of vermijdbaar zijn, is anti-menselijk: Mensen sterven!

  Soms sterven ze door auto-ongelukken. Soms sterven ze door werkgerelateerde ongelukken. Soms sterven ze van ouderdom. Soms sterven ze onder uiterst twijfelachtige omstandigheden terwijl ze proberen licht te werpen op informatie die ongemakkelijk is voor de overheid of een religie. En ja, soms sterven ze tijdens een virale epidemie of pandemie aan luchtwegaandoeningen.

  Onze sterfelijkheid maakt ons tot wie we zijn. Mensen zijn gezegend en vervloekt met kennis van ons eigen lot. Niemand komt levend uit dit leven. En dus staat de vraag voorop wat we doen met ons leven.

  Maar meer en meer wordt de dood uit het leven verwijderd. Onze ouderen worden verscheept naar verpleeghuizen om te sterven, zodat we niet met veroudering geconfronteerd worden. De uitvaartbranche is netjes en steriel. De dood is een abstracte gebeurtenis geworden. Iets wat ergens daarbuiten gebeurt, met andere mensen. Maar met ons zeker niet.

  Deze hele pandemische waanzin lijkt te zijn gebaseerd op het idee dat ziekte en dood op de een of andere manier te voorkomen zijn. Dat we zulke dingen hebben overwonnen. Of in ieder geval dat er nooit een nieuwe ziekte kan ontstaan (gecreëerd of niet) om onze perfecte balans met de natuur te verstoren. Elk jaar sterven er veel mensen aan de griep, maar dat telt niet. Dat is niet nieuw. En dat is ook geen wereldwijd nieuws.

  Dit wil niet zeggen dat we niet moeten werken om ziekten te genezen en onze gezondheid te verbeteren. In tegendeel. Alleen lijkt deze huidige aanval van hysterie bijna anti-menselijk; alsof we in staat zouden moeten zijn om onze sterfelijke mensheid te overstijgen.

  Alles wat ik weet is dat de ruimte om afwijkende meningen te uiten over deze onderwerpen snel aan het verdwijnen is. Wat momenteel gebeurt in de Australische staat Victoria is daar een zeer goed voorbeeld van. Dat is daar horror!

  Het is tijd voor degenen onder ons die een afwijkende mening kunnen tolereren hierover in gesprek te gaan. Dus misschien ben je het niet met me eens. Misschien ben je beledigd door wat ik zeg. Misschien heb je je eigen afwijkende mening die je niet durft uit te spreken. Maar als we nu niet in dialoog gaan over deze ideeën, hoe groot is de kans dat we deze meningen in de toekomst nog wel kunnen delen?

  Wij zijn hier allemaal verantwoordelijk voor. Niet alleen onze regering, maar ook ons parlement, en ook u, gewone Nederlander, we zijn daar allemaal verantwoordelijk voor.

Leave a Reply