Groene deelscooters zorgen voor veel parkeeroverlast | Omroep Brabant

Midden op het fietspad, in voetgangersgebieden of zelfs in een winkelkarretje. De groene deelscooters van Go Sharing zie je overal opduiken en parkeren blijkt vaak een probleem. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #GoSharing #Deelscooter #OverlastKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

19 Comments on “Groene deelscooters zorgen voor veel parkeeroverlast | Omroep Brabant”

  1. is da kt boomervolk van tegewoordig, dit doen ze gewoon expes vinden ze leuk.
    ben er vast van overtuigd dat een groepje ktjong gedacht heeft, hey late we al die scooters opzoeken en op een plek zetten.

  2. de handhaving kan toch gewoon die dingen op kenteken bekeuren? boete komt bij het bedrijf en die moet betalen, of ze het doorberekenen aan de laatste gebruiker is hun probleem.
    ik vraag me ook altijd af als ik zo'n ding zie staan, wat nou als ik hem omver trap, band lek prik of in de hens steek, krijgt dan de laatste gebruiker de kosten daarvan?? (in geval van beschadiging is dat namelijk wel het geval).

    anyways ik heb als hobby deze dingen omver trappen…..maar goed dat kan ook een onzin verhaal zijn (vooral als het strafbaar is 🙂 )

Leave a Reply