[30-07-2022 15:47:00]-Ten Hag slikt eerste nederlaag tijdens officieus debuut Eriksen – FCUpdate mobiel

W3.CSS

Datum: 30-07-2022 15:47:00
Locatie: Opende
Gemeente: Groningen
Provincie: Provincie Groningen}
Bron: FCUpdate mobiel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
30 juli 2022 – Christian Eriksen heeft zijn eerste minuten als speler van Manchester United achter de rug.
De Deense middenvelder maakte tijdens het oefenduel met Atlético Madrid na rust voor de eerste keer zijn opwachting in het shirt van de Mancunians.
Artikel gaat verder onder videoDe ploeg van Erik ten Hag was de betere partij tegen de Spaanse topclub.
Ten Hag, die middenvelder Fred in blessuretijd nog zijn tweede gele kaart zag krijgen, hield miljoenenaankoop Lisandro Martínez negentig minuten op de bank.

Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 juli 2022 – Christian Eriksen heeft zijn eerste minuten als speler van Manchester United achter de rug. De Deense middenvelder maakte tijdens het oefenduel met Atlético Madrid na rust voor de eerste keer zijn opwachting in het shirt van de Mancunians. Het affiche eindigde in Spaans voordeel: dankzij een late goal werd het 0-1.

Eriksen kwam na 69 minuten binnen de lijnen voor Anthony Martial en drukte met enkele splijtende passes direct zijn stempel op het spel van zijn nieuwe werkgever. Op datzelfde moment kwam ook Donny van de Beek als invaller binnen de ploeg. Tyrell Malacia was de enige oud-Eredivisionist die aan de aftrap verscheen. Hij kreeg de voorkeur boven bankzitter Alex Telles.

Artikel gaat verder onder video

De ploeg van Erik ten Hag was de betere partij tegen de Spaanse topclub. De Engelsen schoten viermaal op doel, maar vonden steeds weer Jan Oblak op hun weg. In de slotfase van de wedstrijd schoot Joao Felix zijn ploeg alsnog naar de overwinning. De Portugese aanvaller opende in de 87ste minuut van de wedstrijd alsnog de score.

Ten Hag, die middenvelder Fred in blessuretijd nog zijn tweede gele kaart zag krijgen, hield miljoenenaankoop Lisandro Martínez negentig minuten op de bank. De linksbenige Argentijn zat voor de eerste keer bij de selectie, maar maakte dus nog niet zijn opwachting.