Hittegevoelige Merwedebrug centimeter ingekort | Omroep Brabant

Rijkswaterstaat hoopt door de Merwedebrug een stukje in te korten een oplossing te hebben gevonden tegen de hete zomers. De oude brug zet teveel uit en dat zorgt voor problemen. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Hittegolf #Merwedebrug #rijkswaterstaatKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

18 Comments on “Hittegevoelige Merwedebrug centimeter ingekort | Omroep Brabant”

  1. Het wordt niet zo warm als 25 juli 2019, toen was het 40,7 C in Gilze rijen en 40,4 C in Eindhoven en 40,2 C in Enschede. En ik kan dan daar zo doorgaan. We moeten dit jaar maar niet zo overdrijven, want de temperatuur gaat dan niet zo hoog oplopen als 25 juli 2019.

  2. Waarom niet overdekken met zonnepanelen,? Energie voor in de zomerhitte te verkoelen,tevens de nog eventuele winter gladheid wegdek te verwarmen,werkelijk voldoende oppervlakte voor die zonnepanelen zichtbaar vernomen.

  3. Heel Nederland wil dat DIE brug gesloopt word en vervangen door 4 baans… Of eerder invoegen, daarna een doorgetrokken streep en inhalen kost je direct E500,00 Elke keer als t een beetje warm is.. Hetzelfde nieuws….

Leave a Reply