Hoe (on)realistisch is anderhalve meter in de Efteling? Proef op de som | Omroep Brabant

De Efteling is na een sluiting van 67 dagen alweer een maand open. Dat gebeurde onder strenge voorwaarden van de veiligheidsregio. Maar uit reacties blijkt dat bezoekers schouder aan schouder door het pretpark lopen en dat de regels nauwelijks gehandhaafd worden. Onze verslaggever ging drie keer naar het park en vertelt wat hij zag. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #CoronavirusKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

46 Comments on “Hoe (on)realistisch is anderhalve meter in de Efteling? Proef op de som | Omroep Brabant”

 1. Al een maand lang houd men zich er niet aan in de Efteling en wat denk je … Tadaaaaa geen nieuwe golf .. dus lekker stoppen met je corona wanhoopjournaal en echte vragen gaan stellen aan de politiek.

 2. "de regels" hebben niks meer te maken met de gezondheid van de samenleving, maar alles te maken met een corrupte overheid die het volk en haar mkb bedrijven wil zien lijden. Zolang mogelijk uitpersen en in bedwang houden totdat er een wonderlijk en giftig vaccin komt waar bepaalde figuren een comissie van krijgen. Gg

 3. Waarom? Omdat het onzin regeltjes zijn gebaseerd op een onzin virus dat al bestaat sinds de jaren 60 en minder dodelijk is gebleken dan de gewone griep. Dit is 4e generatie oorlogsvoering om onze rechten voorgoed af te nemen en de Marxistische NWO in te voeren.

 4. Per direct criminele overheid opsluiten. Per direct alle maatregelen van tafel. Dit land gaat echt naar de klote door hun absurde wanpraktijken. Mensen moeten NU echt wakker worden. 1.5m afstand gebaseerd op werkelijk helemaal niks.

 5. Regels bla bla bla regels regels blah bla meer regels blah blah regels regels. Wow nogal geobsedeerd met regels niet? Stelletje sekteleden. Schijtziek word ik van jullie. Lekker met z'n allen op een eiland gaan wonen en de rest van de wereld met rust laten. Mag je fijn elkaar regels op gaan leggen en rare sekte dingen gaan doen stelletje gehersenspoelde materialisten.

 6. Chagrijnige prick…. Zeker ooit gedumpt in de Efteling. Wij waren er ook, prima te doen hoor. Hartstikke net personeel en ja, sommige bezoekers houden zich niet aan de regels, maar dat heb je in de supermarkt ook. Nie zo zeiken man..

 7. Heey omroepbrabant. Jullie zijn echt heel vies bezig. De foto's zijn zo genomen waar door het lijkt dat er geen 1,5 'm tussen zit. En nog iets als jullie foto's doen fotoshoppen doe dat dan goed, die foto op 0:37 waar die man zit gehurkt is iets te groot uitvergroot waar door je de pixels en uitsnijding ziet. Goed bezig LOSERS

 8. Het klopt wel een beetje (ik ben er nu) want de maatregelen slaan nergens op. Ze laten veel te veel bezoekers binnen. Zo sta je met veel mensen op elkaar gepakt in de rij omdat de attracties maar voor de helft gevuld worden. Daar gaan die paar extra schermen en pijltjes op de stoep ook niet mee helpen.

 9. Lekker politiek correct nieuws aan het brengen omroep Brabant? Echte journalisten en verslaggevers bestaan al een tijdje niet meer. Begin nou eens af te vragen waar jullie in godsnaam mee bezig zijn. Nog 1 jaar en ook bij jullie staat de helft op straat.

 10. ik was daar op 4 juli efteling spreekt mensen wel aan roept om hou 1.5 met afstand en met een duidelijke uitleg waar je moet gaan staan dus omroep Brabant bied maar heel snel je excuus aan

 11. Ik ben verschillende keren bij de Efteling geweest, en ze roepen echt vaak om dat mensen niet ik de rode lijnen mogen staan waar direct op gereageerd wordt. En soms perongeluk te dicht bij komen kan gewoon gebeuren je kan niet de hele dag aan die 1,5 m denken. En lijkt mij ook een beetje overdreven.

Leave a Reply