Hoogste aantal besmettingen per dag in Tilburg sinds uitbraak coronavirus | Omroep Brabant

In Tilburg zijn vrijdag 64 nieuwe coronabesmettingen geconstateerd. Dat is het hoogste aantal op één dag sinds de uitbraak van het coronavirus, blijkt uit het coronadashboard. Donderdag werden 25 nieuwe coronabesmettingen in Tilburg vastgesteld. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #TilburgKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

36 Comments on “Hoogste aantal besmettingen per dag in Tilburg sinds uitbraak coronavirus | Omroep Brabant”

 1. Waarom zou ons dan informatie onthouden worden, van af het begin krijgen we geen informatie over het aantal actieve besmettingen, of alleen mondjes maat wat er in de steekproef van het RIVM staat en worden er getallen genoemd die niet afkomstig zijn van bevestigde besmettingen, terwijl in april al duidelijk is, met de donorbloedtest dat er 20 maal meer onder de radar zit als wat er in de steekproef van het RIVM zit, maar doet Rutte als of er maar 4 keer zo veel onder de radar zit, het RIVM hoor je hier al helemaal niet over, die weten precies hoeveel mensen in de steekproef zitten en hoeveel er dus onder de radar zitten, maar met 20 maal onder de radar hebben we 720.000 actieve besmettingen in Nederland en dan hebben we het nog niet gehad over de T cellen test, die bijna 4 maanden geleden aantoonde dat er 10 tot 30% van de Nederlanders met het Coronavirus in contact waren geweest, wat 33 tot 100 keer zo veel als de steekproef zou kunnen zijn, die 100 keer zou er dan op wijzen dat er 13.500.000 mensen in contact met het coronavirus geweest zijn en zou een goed deel van het Nederlandse volk al weerstand tegen het Coronavirus hebben en als je ziet dat het aantal opnames in de IC's zo laag blijven zou je die indruk wel krijgen en lijkt het dat we toch de door Rutte genoemde resistentie op bouwen, maar word hier met geen woord over gerept, omdat het niet zo leuk over komt als je een deel van de bevolking offert aan de economie, dus bij deze, de informatie die ons onthouden word, voor degene die dit nog niet wist.
  Ik wil jullie wel even bij praten over het aantal ziekenhuisopnames, er zijn meer tests gedaan en er zijn meer jongeren die besmet zijn, maar dat is niet de factor die meespeelt het is in de steekproef van het RIVM met kwetsbare en zorgverleners en andere hulpdiensten in de steekproef, waar een flinke toename van besmettelijke zich manifesteert en daar zijn de toenames hoger , maar zonder dat er net als in de eerste golf, grote groepen opgenomen werden, dus deze afname in ziekenhuis opnames is zeer zeker opmerkelijk en niet toe te schrijven aan het aantal jongeren dat positief getest wordt. Hier enige voorbeelden als vergelijking: 22-3-2020 545 nieuwe besmettingen, 34 doden, 26-3-2020 852 nieuwe besmettingen, 80 doden. 28-3-2020 1172 nieuwe besmettingen, 112 doden. 29-3-2020 1159 nieuwe besmettingen, 93 doden. 2-4-2020 1083 nieuwe besmettingen, 166 doden. 3-4-2020 1026 nieuwe besmettingen, 144 doden. 4-4-2020 904 nieuwe besmettingen 164 doden. 8-4-2020 969 nieuwe besmettingen, 147 doden. 10-4-2020 1213 nieuwe besmettingen, 148 doden. 11-4-2020 1316 nieuwe besmettingen, 132 doden. Als we de getallen zien en we nemen bijpassende getallen van ruim een week geleden er bij, dan zie je dat er zo goed als 50 maal minder dodelijke aflopen zijn als in de eerste golf.

 2. De "Corona-crisis" is gebaseerd op angst, angst is controle, nu de mensen steeds meer tegenstrijdige berichten horen en zelf op onderzoek uitgaan en daardoor wakker worden en zien dat er een politiek spelletje wordt gespeeld, doet de regering er alles aan om de "Angst-cultuur" staande te houden door middel van er steeds weer een schepje bovenop te doen en strengere maatregelen te provoceren met betuttelingen en boetes, niet begrijpend dat dit een averechts effect zal hebben en ze hiermee in hun eigen voeten zullen schieten….. Die niet horen wil moet maar voelen zou ik zeggen….. Je ziet nu duidelijk wie aan welke kant staat….. WWG1WGA!!!!!!!!

 3. omroep brabant denkt nog altijd dat die extreem veel dislikes dislikes voor het corona virus. maar wat ze niet begrijpen is dat wij deze framing zien en dat ze ons voor liegen.. hopelijk gaat de media dit ooit nog eens in zien….

 4. Bijzondere reacties. Als dit het niveau is waarmee we de regels gewoon negeren, dan snap ik waarom de uitbraak in Brabant weer lekker hoog ligt. Lekker negeren, komt allemaal goed. Jup, dachten ze in America ook.

 5. Besmetting ? besmetting? alles gebaseerd op de aantallen vanuit de PCR testen die vanuit veel hoeken als onbetrouwbaar worden gezien. Waarom geen diepgaand onderzoek naar de PCR testen, de motie hiervoor ingediend door diverse 2e kamerleden maar in de 2e kamer is deze zelfs WEG gestemd !! Naar aanleiding van het aantal besmettingen die zeer discutabel zijn worden keuzes gemaakt voor de gehele maatschappij in Nederland die naar de afgrond glijd, humaan maar ook financieel. Dit is de boel opruien, bang maken en de bevolking tegen elkaar opzetten.

 6. Omroep Brabant jullie stellingname is uitermate suggestief en ongefundeerd. Correlatie is niet hetzelfde als causaliteit. En dit soort anekdotische analyses waarin je uitspraken gaat doen over de stijging van het aantal gevallen in de verzorgingstehuizen is ook te volatiel om gegronde uitspraken over te doen. Ik zie niet helemaal in waarom jullie niet meer in staat zijn om objectief nieuws te verschaffen. Zonde, aangezien je hiermee een polariserend effect bewerkstelligd in een tijd waarin mensen juist nader tot elkaar moeten komen.

 7. Het gaat om 64 personen die positief zijn getest! Een besmetting is echt wat anders. En natuurlijk is die kans groter naarmate het aantal positieve testen hoger is. Relateer je het aan het voetbalfeestje? Tja, Een hoop jongelui bij elkaar, hun cluppie wint en de biertap staat wijd open! Wat had die burgemeester dan verwacht? Ging die er misschien vanuit dat ze zouden verliezen? We zitten nu eenmaal midden in een pandemie. Bij de Spaanse griep wisten ze het niet en n gingen er 50 miljoen mensen dood wereldwijd. Pas 100 jaar na het ontstaan kwamen ze erachter wat het had veroorzaakt! Dat kan realiteit worden.. Nu weten ze het ook niet en is het ene idee is dus zo goed als het ander. Het is o zo makkelijk elkaar af te vallen. Maar nu eens iets proberen dat iedereen los of hij of zij het er mee eens is gewoon meedoet! Iedereen achterelkaar en dan eerst een kant op… is dat het niet de oplossing dan probeer je het anders. Het kan echter alleen als je allemaal met elkaar werkt in plaats over elkaar ruzie maakt. Alternatief is dat er weer miljoenen mensen dood zullen gaan!

 8. Wartet mal wenn die grippeapritze verabreicht wurde dann wird bei test massen anzeigen corona weil bei einer impfung das virus eingebracht wird um die grippe was corona ja auch ist zu bekömpfen.leute information aber nicht in den medien

 9. Besmettingen zijn geen zieken en zijn geen doden.
  Al zijn het er miljarden en miljarden besmetten….. dan zijn het nog geen miljarden en miljarden zieken en al helemaal geen miljarden en miljarden doden.
  Waar praten we over…?!
  Paniek om besmettingen om NIETS.

 10. Dan te bedenken dat die PCR testen niet eens virussen testen maar afvalstoffen in je lichaam van ooit een opgelopen griep. Dus dan heb je.opeens Corona terwijl iedereen dit soort afvalstoffen in zich heeft. Betekend niet dat je Corona hebt of dat je ziek of besmettelijk bent. Het is 1 grote oplichterij ten behoeve van de grote Globalisten agenda.

Leave a Reply