Illegale straatgevechten via Instagram blijven doorgaan | Omroep Brabant

Op Instagram duiken steeds meer regionale accounts op die straatgevechten organiseren. Hoodfights worden het ook wel genoemd. Ali Gunyar van kickboksschool All Fit Gym in Eindhoven vindt het onverstandig. “Jongeren die aan zoiets meedoen, willen gewoon aandacht. Vechten doe je in de ring, dat moet je verdienen. Dat hoort niet op straat.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #straatgevechtenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

8 Comments on “Illegale straatgevechten via Instagram blijven doorgaan | Omroep Brabant”

  1. Boksschoolhouders + gemeentes moetentoch vet blij met dit zijn ,ten eerste hun dragen de vechters handschoenen+ politie hoeft niet te gissen waar de jongeren zich nou allemaal mee bezig houden of uithangen want ze kennen zelf live meekijken online ,het ken ook niet mooier allemaal sinds “schaamte” niet meer bestaat, anders zou ik zeggen “schaam jullie..”

Leave a Reply