Jeanne (67) breekt haar heup na valpartij door verkeersdrempel | Omroep Brabant

Jeanne Verhoeven (67) uit Hilvarenbeek brak haar heup nadat ze viel terwijl ze over een verkeersdrempel fietste. “Ik ben eigenlijk best boos. Door zo’n onnozele drempel in het dorp heb ik nu mijn heup gebroken.” Al verschillende mensen zijn hierdoor ten val gekomen, twee mensen zijn zelfs in het ziekenhuis terecht gekomen. De gemeente Hilvarenbeek gaat nu onderzoek doen naar de veiligheid van de drempels.

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #NieuwsKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

8 Comments on “Jeanne (67) breekt haar heup na valpartij door verkeersdrempel | Omroep Brabant”

  1. "Wellicht lette ik niet goed op"
    Dat is ook niet slim tijdens het fietsen.. 😛 Als je dat wel had gedaan was je niet gevallen.. Tis namelijk een enorm brede weg met 2 kleine drempels met aan beide kanten en ertussen genoeg ruimte er langs te fietsen.. Waarom fietsen ouderen ook altijd op het midden van de weg.?
    Beter opletten volgende keer mevrouw dan hoef je geen drempel de schuld te geven.. Je kijkt ook waar je loopt toch waarom bij fietsen niet? Er had ook een steen of een tak ofzo kunnen liggen ipv drempel..

Leave a Reply