Johan van Laarhoven komt na zes jaar vervroegd vrij | Omroep Brabant

Ex-coffeeshophouder Johan van Laarhoven heeft de gevangenis in Vught verlaten. De Tilburger wandelde via de voordeur de gevangenis uit, met zijn enkelband. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Gevangenis #Vught #JohanvanLaarhovenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

46 Comments on “Johan van Laarhoven komt na zes jaar vervroegd vrij | Omroep Brabant”

  1. Prachtig hoe een totaal ongevaarlijk persoon zo vast gezet wordt, onze overheid is een criminele organisatie.
    Levensgevaarlijke terroristen laten ze onberecht rondlopen zonder enig probleem, zelfs al zijn deze in andere landen al veroordeeld tot zware straffen.
    Het spelletje wat deze overheid hier speelt is gewoonweg ZIEK!

  2. als je kinderen verkracht krijg je misschien 1 jaar gevangenisstraf, als je de belasting naait krijg je 75 jaar! Behalve als je een witte boord hebt, dan krijg je ontslag, in het ergste geval! Zegt genoeg over ons (on)rechtsysteem! Go Johan! Het belastingsysteem is corrupt en steelt van de burger!

  3. Geen drugs meer dealen, Johan….het is het niet waard plus het feit dat je na je dood de rekening van God krijgt…leef een nobel leven en begin opnieuw want je hebt een 2e kans gekregen…..we maken allemaal fouten dus who cares man✌

  4. K kan nergens een aanknopingspunt vinden waarom hij vast zal moeten zitten. Heb nergens gehoord waar hij betrapt van is of wat zijn daden zij geweest. Alleen heb ik gehoord dat hij verdacht van witwassen is en dat t een ex-coffeeshop houder is. Lekkere uitleg weer van de staat en media.

  5. Bij een teevendeal krijg je baantje als buschauffeur.. En deze beste man heeft de meest vreselijke jaren die je maar kan bedenken achter de rug.. Zo zie je maar, je kan alleen veilig crimineel zijn als je vrienden heb van de staat

  6. Eerlijk gezegd is het onzin dat hij nog vast zat. Is er genoeg bewijs? Dan kan het. Zijn er getuige? Dan kan het. Zomaar iemand oppakken? Kan, en zeker als 't op verdenking is. Maar de bewijzen zijn belangrijk voor deze meneer.

Leave a Reply