Kermisattractie Chaos zoeft rakelings langs balkons | Omroep Brabant

Je balkondeur open doen en vlak voor je neus een kermisattractie voorbij zien vliegen: voor de bewoners van een flatgebouw aan de Paleisring in Tilburg is het de komende tien dagen realiteit. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #Kermis #TilburgKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

23 Comments on “Kermisattractie Chaos zoeft rakelings langs balkons | Omroep Brabant”

  1. Als ik daar zou wonen zou ik de hele dag daar blijven zitten. En daarbij de atractie staat toch ver genoeg van je huis. Af en je gaat toch ook over straat kunnen ook mensen besmet zijn zonder dat ze het weten en iemand besmet laten raken. En dan zeuren dat een atractie te dicht op je balkon staat. Onzin.

  2. sorry hoor ….maar dat is ook ECHT EEN IDIOTE plek om zo'n ding neer te zetten…( met of zonder "kowrowna" B.S).. welke achterlijke ambtenaar heeft daar vergunning voor geaccordeerd??

Leave a Reply