Koning Willem-Alexander op bezoek bij DAF Eindhoven | Omroep Brabant

Koning Willem-Alexander heeft een bezoek gebracht aan de DAF-fabriek in Eindhoven. Hij was op de werkvloer om met werknemers te praten en ging vervolgens rond de tafel met onder andere de directeuren van DAF, Brainport en Automotive. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Koning #Eindhoven #WillemAlexanderKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

8 Comments on “Koning Willem-Alexander op bezoek bij DAF Eindhoven | Omroep Brabant”

  1. Onze koning heeft ook zijn links Globalistiche politieke kleuren laten zien. Dus weg met deze politiek activistische koning! Ik was Pro Koningshuis en nu ben ik Republikein!

  2. Wat een koning.. een koning op sokken die danst naar de pijpen van de kapitalisten … Zich verkijkt met dure speedboten en vakantie huizen..
    Sta op koning voor het volk of verdwijn gelijk uw oma die ons in de steek liet in de oorlog toen het volk haar nodig had..

Leave a Reply