Laatste rondje voor terminale Arnol Kox | Omroep Brabant

Het winkelende publiek in Eindhoven is voor de allerlaatste keer getrakteerd op een preek van de terminaal zieke Arnol Kox. Onder luid applaus en hier en daar en traan maakte de stadsprediker in zijn rolstoel zijn laatste ereronde. “Het is pijnlijk om afscheid te nemen maar ik heb mooie vooruitzichten.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #eindhovenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

25 Comments on “Laatste rondje voor terminale Arnol Kox | Omroep Brabant”

  1. Ik woon in Breda. Aantal jaar in Eindhoven gewerkt en Arnold meermaals gezien EN gehoord. Ook al jaren daarvoor. Iedereen die ooit in de binnenstad van Eindhoven is geweest zal hem vast eens hebben gezien. Zo’n markante man, ik zou haast zeggen; cult held van Eindhoven. Gelovig of niet.

  2. Consider this: "the fullness of deity dwells in Jesus bodily, and YOU have been made complete in Him, who is the Head of all principality and power". Col 2:9-10.

    Just as we lost the divine life in the first Adam we freely received it back in the last Adam (Jesus) to walk in newness of divine life.

    Jesus is amazing. Well done Arnol.

  3. Wat n ellende allemaal de meeste mensen konden hem wel schieten, , en wat voor namen dat ze Arnol hebben gegeven. Met zijn laatste rondje door de binnenstad van Eindhoven stonden de grootste Huigelaars voorop, Had hem bij leven deze aandacht maar gegeven, maar nee hoor ze scholden en schreewde hem maar na de Huigelaars.
    Arnol je zal gemist worden. Goede reis naar het Paradijs en tot ooit

Leave a Reply