Lerares heeft corona en dus gaat basisschool twee dagen dicht | Omroep Brabant

Basisschool BoschAkker in Eindhoven gaat twee dagen dicht vanwege een coronabesmetting. Dat bevestigt de school tegenover Omroep Brabant. Een lerares blijkt woensdag besmet te zijn met het virus. De school wil voorkomen dat leerlingen en collega’s ook besmet kunnen raken. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #Eindhoven #BasisschoolKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

34 Comments on “Lerares heeft corona en dus gaat basisschool twee dagen dicht | Omroep Brabant”

 1. Wat een niveau. Hier wordt zomaar even gesteld dat afgelopen vrijdag onvoldoende afstand is aangehouden en daarom is nu een leraar besmet. Dit is nonsens en iemand met een dergelijke maatschappelijke functie, als verslaggever, zou beter moeten weten.
  Ook staat in de beschrijving dat een leraar corona heeft. Dit is ook nonsens en is gewoon ordinaire propaganda uitgevoerd door domme idioten die meewerken om de bevolking nog banger te maken.
  Wat is jullie 2de agenda eigenlijk daar bij dat omroepje Brabant.
  De mensen zo in de hoek drijven dat ze de noodwet gaan accepteren???
  Zeg het dan gewoon stelletje huigelaars.
  Of toon aan dat je wel gelijk hebt, toon aan dat het door afstand kwam, toon aan dat deze leraar corona heeft.
  Laten we eens normaal gaan doen, het is al erg genoeg. Laten we deze crisis gezamelijk aanpakken als volwassen mensen.

 2. Wat een onzin, ze weten niet eens hoe ziek je moet zijn om niet eens buiten te komen , de hele bs uit politiek heeft de hele land naar de klote geholpen en volk keihard gehersenspoeld. Wat me wel verbaasd is dat politie, ziekenhuizen, hulpdiensten , belastingdienst , politici zijn nooit ziek. Je ziet nooit politici , hulpdiensten etc aan de voorschriften doen die in de schoenen van het volk worden geschoven , is toch best wel raar he . Hoe kan dat Rutte, Ligo , Asohouse zelf niet aan de regels houden en worden in het zonnetje gezet ?Schuld wordt steeds eerst bij oudere neergelegd , nu bij jongere en volgende week bij weer andere groep. Rutte je kaartenhuis is uit elkaar gevallen vertrek zelf en neem je liegende vriendjes mee

 3. Wat een paniek.

  Na het grapperhausje, zou de hele tweede kamer ook gesloten en getest moeten worden vooral Rutte en hugo de clown, die zitten bovenop elkaars lip als de camera's niet draaien. Maar nee hoor, niets van dit alles, burgers voorliegen, do as I say, not as I do, business as usual.

 4. Lekker vrij dat is positief en beter dan de 1.5 meter het kabinet is knetter gek,net als je zo dood neer valt,dit komt wel als we het vaccins krijgen dit is puur gif, dus geef ons de vrijheid terug en stop met testen die niet betrouwbaar zijn en dit weten ze.! Bangmakerij is het onderdrukking ten top.

 5. Is toch kkr logich dat mensen ziek worden rond deze tijd met loopneuzen en beetje hoesten verkoudheid altijd september oktober door het klimaat komt het geen corona hebben ze slim gedaan met dezelfde symptomen te geven als bij alle anderen ziektes en griepjes

 6. Verplicht je brein doorboren met whatever dr op die wattenstaaf zit. Verplichte mondkapjes, testen,straks misschien nog vaccinaties of chips. Brainwashed sheeple think this is still about your health and not about control.

 7. Ik dacht dat Brabanders altijd bekend stonden om hun mede menselijkheid, maar daar is de laatste tijd weinig van te merken. Andere mensen zijn ondergeschikt aan de geneugden van Carnaval en Voetbal. Die mensen van boven de rivieren zijn wel iedere keer goed genoeg om jullie in ambulances op te komen halen als het feest voorbij is…

 8. Tjonge jonge wat gebeurt er veel…

  Mondkapjes
  Dat winkels het verplichten of restaurants.
  Ik heb voor mezelf al een besluit genomen
  ik draag er geen, ik wil vrij blijven ademen
  dat is mijn recht.

  Iemand zei: dan ga je dus nergens meer
  naar toe waar je een mondkapje moet dragen.

  En toen kwam er deze stroom woorden op gang.

  Klopt en dat noem ik een beperking
  van mijn vrijheid en dat klopt precies
  want vanaf vandaag zijn er maar 3 mensen aan de macht, zijn je grondrechten veranderd en mag dat telkens worden verlengd.

  Als die 3 mensen nou zelf nog de touwtjes in handen hadden, maar dat is niet zo. We hebben ons vandaag als land overgegeven aan 1 wereldmacht. Wil je weten wat de plannen zijn ? Kijk dan naar alle programma's die voor 2021, 2030 geschreven zijn. Verenigde Naties, Economisch forum, WHO.
  Verplichte vaccinaties en oeverloos in deze situatie blijven.

  Simpelweg omdat men zelf geen weet heeft van dat prachtige systeem dat lichaam heet. Biologie vertelt je hoe al deze systemen werken. En waar luisteren we naar ?
  Naar mensen die geld verdienen met ziekte. Kijk maar eens goed. Je bent een brave burger, je ziel is nu verkocht.

  Verplichte vaccinatie met nano troep. Je bent te volgen via 5 G. Complottheorie ? Dat plak je er alleen maar op omdat je geen onderzoek doet. Alle organisaties die hieraan meewerken laten hun plannen aan je zien.

  Oeverloze saaie soep aan woorden, met verwijzingen en mega afkortingen. Je moet je best doen om het te begrijpen, maar alles wat ik hier zeg, kan je gewoon bij de bronnen zelf vinden. Het is 1 groot spinnenweb van verbindingen.

  Vanaf morgen staan de factcheckers volop aan bij Facebook. Dus er zal weer veel geblokt worden. Dat is een beperking van mijn vrije meningsuiting. Je hoeft het niet met me eens te zijn, maar ik heb wel de vrijheid om mijn mening te verkondigen. Ik heb de regering hier niet over gehoord, dus de komende tijd zal dit wel zo blijven.

  En neem niet als vanzelf de gedachte aan dat ik niet voor mijn medemensen zorg vanwege mijn mening. Ik kies voor de mensen die zorg nodig hebben en als ik daaraan kan bijdragen dan doe ik dat met liefde. Zo ben ik.

  Dat deed ik voor deze uitbraak ook al,
  voor mij is dat niet veranderd,
  zo sta ik in de wereld.

  Mijn alarmbellen gaan al maanden af en ik weet dat dat niet voor niets is. Voor mij zijn er al vele grenzen overschreden, ik hoor vele leugens en ik zie dat men op basis van deze leugens men beslissingen neemt. Mijn gevoel is daar haar zuiver in.

  Ik weet dat dit weer goedkomt, dat we dit nodig hebben om te laten zien hoe de wereld echt georganiseerd is. Het systeem is de baas geworden over de mens en dat kan alleen als angst en stress zegeviert. Dan verliest de mens de controle over zichzelf en neemt angst het over.

  Er is veel meer gaande dan jij denkt. Covid-19 is het rookgordijn, een opzettelijk rookgordijn zodat je aandacht daar op is gericht.

  Het is het grootste sociale experiment ooit:
  laten we ons gevangen nemen of kiezen we voor vrijheid ?

  Ik ben een vrij mens en ik laat me niets opleggen. Ik ben een soeverein wezen, ik heb hier een plek op aarde waar ik vredevol en vriendelijk met anderen wil omgaan.
  Dat doe ik mijn hele leven al.

  Er is voor mij niets veranderd, ik stroom nog steeds door mijn leven. En dat zal ik blijven doen.

  Ik weiger een mondkapje te dragen omdat mijn adem mij leven geeft. Ik heb het recht om vrij te ademen. En ik pas mij aan door dus niet naar bedrijven gaan die dat verplichten. Ik ben benieuwd welke andere keuzes ik ga maken. Waar ik mijn voedsel dan weg ga halen of op welke wijze. Maar ik blijf trouw aan mezelf.

  En als deze circusact voorbij is wil ik graag dat er recht wordt gesproken over deze tijd. Want zonder dat je het weet zijn er misdaden tegen de mensen geweest.

  Want zo ben ik ook, wanneer je experimenteert met mensen dan moet daarvoor ter verantwoording worden geroepen.Blijkbaar is het hoog tijd om nieuwe afspraken te maken over de hele wereld en volgens mij staat dat binnenkort te gebeuren.

  Ik blijf uit de angst,
  ik ga geen mondkapje dragen
  en niemand heeft last van mij.
  Ik ben benieuwd waar het leven me gaat brengen.

  Zo dat lucht op.

Leave a Reply