Lisette uit Tilburg stopt met haar zaak | Omroep Brabant

Lisette van café Ovide uit Tilburg gooit de handdoek in de ring. Haar droom spatte een paar weken geleden uiteen. Ze kon het financieel niet meer dragen vanwege corona en stopt met haar zaak. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #Horeca #TilburgKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

8 Comments on “Lisette uit Tilburg stopt met haar zaak | Omroep Brabant”

  1. Enorm jammer, dit soort cafés, ondernemingen maken de basis van de economie, maar maakt ook de steden een stuk mooier, gezelliger en smaakvoller.

    En toch blijft ons eige verdiende geld, ons eige bezuinigde geld naar landen gaan waar de economie 9x minder hard is getroffen.

  2. Ik ben ook groot deel spaargeld en mn werk kwijt erdoor.. En naar mijn mening onnodig als er wat meer gekeken zou worden naar individuele situaties ipv zo grof en globaal iedereen de zelfde regels op leggen.. Rutte en de VVD moeten plaats maken voor FvD.. Het is weer tijd dat mensen die liefde hebben voor ons land en volk gaan besturen.. Heel onze economie straks naar de klote.. Wat nog veel meer inpact en schade gaat hebben op mensen levens als die corona

Leave a Reply