Medewerkers bedenken nieuwe milieustraat: ‘alles is duurzaam’ | Omroep Brabant

Eindhoven krijgt een nieuwe, enorme milieustraat aan de Achtseweg Noord. Niet zomaar eentje, maar een die duurzaam is. Er is van alles hergebruikt: stenen, hout en zelfs oude broeken. Medewerkers hielpen mee aan de inrichting van de milieustraat 2.0. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #eindhovenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

4 Comments on “Medewerkers bedenken nieuwe milieustraat: ‘alles is duurzaam’ | Omroep Brabant”

  1. ´Duurzaam´; de meest niets zeggende term ooit. Op de hielen gezeten door ´groen´ en `innovatie`. Stuk voor stuk lege hulzen, ontworpen om subsidie te harken en ongevraagd in uw leven in te grijpen. Trap er niet in!

Leave a Reply