Megarommelmarkt Uden coronaproof en een stuk rustiger | Omroep Brabant

Met Pinksteren kon het nog niet vanwege het coronavirus, maar dit weekend mag de jaarlijkse megarommelmarkt van voetbalclub UDI ’19 in Uden alsnog doorgaan. De voetbalvereniging is zelf verantwoordelijk voor alle aanpassingen. “Wij hebben er alles aan gedaan om het veilig te houden.”

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #CoronaproofKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

19 Comments on “Megarommelmarkt Uden coronaproof en een stuk rustiger | Omroep Brabant”

  1. nederland moet echt harder optreden tegen dit soort dingen. verjaardagen en alles zijn niet toegestaan, maar dit soort markten wel? op een markt ben je toch met meer man en vaak nog steeds geen afstand. daarbij, bij een verjaardag weet je veel beter wie wel en niet komen, dus dit is nog net geen broeikast voor corona als mensen niet voorzichtig zijn.

Leave a Reply