Meisjes illegaal als prostituees aan het werk in massagesalon Tilburg | Omroep Brabant

De 51-jarige eigenaar van een Tilburgse massagesalon en zijn broer (38) zijn opgepakt voor mensensmokkel. In de salon zouden buitenlandse meisjes illegaal als prostituee werken. Het is onbekend waar de meisjes vandaan komen en hoe oud ze zijn. De massagesalon is gevestigd in een hoekwoning in een keurige nieuwbouwwijk. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #tilburgKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

9 Comments on “Meisjes illegaal als prostituees aan het werk in massagesalon Tilburg | Omroep Brabant”

  1. Dus iedereen wist het.. het feit dat iedereen het wist en de salon in stand bleef, geeft aan dat de mannen in de buurt ervan genoten hebben. Beetje klagen erover, maar de buurt gaat toch.

Leave a Reply