Miljoenen voor bouw 3.000 huizen voor mensen met kleine beurs | Omroep Brabant

In Brabant worden vanaf volgend jaar versneld 3000 huizen gebouwd. Het rijk trekt daar bijna 30 miljoen voor uit. Gemeenten en provincie leggen 30 miljoen bij. Het gaat om bouwprojecten in Breda, Eindhoven en Helmond die maar niet van de grond kwamen vanwege geldgebrek. Een groot deel van de huizen is voor mensen met een kleine beurs. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #HuizenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

19 Comments on “Miljoenen voor bouw 3.000 huizen voor mensen met kleine beurs | Omroep Brabant”

  1. Dit probleem BLIJFT zo lang er vluchtelingen en andere buitenlanders Nederland in komen, je kan blijven bouwen tot je een ons weegt maar als alle buitenlanders eerder een woning krijgen dan het EIGEN VOLK en er dus ook teveel mensen in dit land zijn, blijft het probleem!!!!

  2. Wanneer je buitenlandse profiteurs blijft binnen halen in het dichtst bevolkte land van Europa, dan ben je ZWAAR fout bezig! Met die idiote praatjes "leuk" hier en "leuk" daar … het is gewoon WAANZIN!

Leave a Reply