Moeten we straks allemaal een mondkapje op? | Omroep Brabant

Burgemeester en voorzitter van de veiligheidsregio Brabant Zuid-Oost John Jorritsma zei vrijdag dat hij een mondkapjesplicht in bijvoorbeeld tuincentra en supermarkten in het hele land wel ziet zitten. Volgens hem raken mensen zich meer bewust van de aanwezigheid van het virus door het zien van de mondkapjes.

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Jorritsma #mondkapjes #coronavirusKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

20 Comments on “Moeten we straks allemaal een mondkapje op? | Omroep Brabant”

  1. Belachelijk! Laten we eens een keertje ophouden met al die onzin en gewoon leven zoals altijd met allerlei virussen! Dit is helemaal geen pandemic, dit is een plandemic en voor de mensen die al die onzin nog geloven, doe onderzoek, het is gewoon te vinden, de plannen waren er al jaren en nu hebben ze ze uitgevoerd, dit is de eerste stap, denk maar niet dat het stopt nu ze de mensen zo gek hebben gekregen om alles te geloven wat ze ons wijsmaken! Echt erg dat angst zoveel mensen in de greep heeft. Het lijkt erop dat de hele mensheid ineens een soort van acute hersenaandoening heeft gekregen waardoor ze niet meer in staat zijn om zelf na te denken en alles geloven wat de globalisten ons willen wijsmaken! Zielig!

  2. We zijn terecht in gevecht met onze Regering, RIVM en OMT, die niet de feiten onder ogen wil zien dat het grote gevaar de tunnelvisie is!
    Ze willen niet accepteren dat er mensen doodgaan aan (hoofdzakelijk) hun zwakte en de leeftijd, ca 84 jaar! met een enkele uitzondering en die mag dan zijn angstverhaal gaan vertellen in Eenvandaag! Het zijn enkele uitzonderingen, zoals die er altijd zijn helaas, wake up!
    En wij mogen daardoor niet meer vrijuit leven? Dit gaat gigantische en een onherstelbare problematiek veroorzaken, we hebben geen benul waar we mee bezig zijn. manipulatie, beeldvorming en statistieken BEWUST verkeerd uitleggen en zo interpreteren dat het lijkt te kloppen of halve grafieken laten zien want anders zie je dat het niet klopt met eerder in maart/april!! Manipulatie op en top! Wat erachter zit, domheid, gezichtsverlies of machtswellust of geld, ik weet het niet, wel dat het enorm stinkt!!!!

Leave a Reply