Mondkapjes verplicht op alle middelbare scholen in Breda | Omroep Brabant

Vanaf maandag is het op alle middelbare scholen in Breda verplicht om buiten het klaslokaal een mondkapje te dragen. De scholen gaan daarmee verder dan het ‘dringende advies’ dat de VO-raad donderdag gaf. “Voor de duidelijkheid kiezen we ervoor het gewoon te verplichten.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #Mondkapje #BredaKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

26 Comments on “Mondkapjes verplicht op alle middelbare scholen in Breda | Omroep Brabant”

 1. De mondkapjes is een ding wat totaal niet bewezen is…mits de medische! Dan komt er een bericht van het aantal besmettingen. Nee……je moet komen met het aantal IC of ziekenhuisopnamens en het aantal doden. 100 mensen landelijk op IC ! 500 mensen in ziekenhuizen. Hoezo de komende dagen…..man dat roep je al vanaf maart! En de economie blijft maar instorten!

 2. Bedankt Omroep Brabant voor al die zoete propaganda. We zullen zien wat de toekomst brengt, ik hoop van harte in ieder geval niet jullie niveau van journalistiek. Doe eens eigen onderzoek. Tip: het rapport van Michaela Schippers met neven-effecten maatregelen. Alleen al de mensen die dankzij maatregelen aan honger sterven in de wereld zijn vele malen hoger.

 3. denk er aan boys.
  zij die het narratief bepalen beheersen de massa mens.

  those who control the narrative controls the masses.

  ze willen je perceptie van de realiteit in handen hebben.
  het doe gewoon nornaal (mee) of anders denken is een wapen om mensen die kritisch zijn het stil zwijgen op te leggen.

  want meegaan in hun beeld van zul je, of anders…krijg je een onwetende kudde woeste sociaal geconditioneerde schapen met een mening achter je aan.

  (niet hun mening wel te verstaan maar wat ze bereidt zijn te accepteren vanuit instanties die hun exact vertellen hoe ze horen te denken om als sociaal acceptabel gezien te worden) zoals het rivm den haag het OMT etc

Leave a Reply