Nerts bijt lievelingskip van Jago dood | Omroep Brabant

Jago heeft een van de loslopende nertsen in Best gevangen. Het dier vergreep zich donderdag aan een van Jago’s kippen. De 62-jarige man wist de nerts te vangen, maar werd tijdens dat avontuur wel door het beest gebeten. Zijn lievelingskip werd doodgebeten. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Nerts #Corona



Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

24 Comments on “Nerts bijt lievelingskip van Jago dood | Omroep Brabant”

  1. Absoluut een lieve beestje inderdaad is het dat, en natuurlijk die wil ook zeer graag een volle buik als die honger heeft …te krijgen etc.
    Zeer en zeer jammer is het voor die lieve kip ook en die verdient helemaal niet op die manier dood te gaan ..
    …MAARRR het is ook zo dat die kip ook op een betere manier beveiligt kon worden zodat nerts helemaal niet bij kan komen …etc ..etc..
    Dat is nu gewoon en simpel een harde werkelijkheid en een natuur een les die kunnen we niet zomaar veranderen of omkeren etc. …

Leave a Reply