Nieuwe coronaregels: kun jij het nog volgen? | Omroep Brabant

Veel mensen vinden de coronaregels onduidelijk. Wat vind jij? Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #COVID19 #CoronaregelsKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

4 Comments on “Nieuwe coronaregels: kun jij het nog volgen? | Omroep Brabant”

  1. Wacht even…..de omroepster zegt dat 60 % zich aan de regels te voldoen. Gaan we verder het filmpje door en dan zie je een vrouw die de waarheid zegt ; ben ik de enige!!!! Zelfs de winkelverkoopster had geen mondkapje. Dus hoe komt die verslaggeefster dan bij 60%? Moet ze dat oplepelen van Den Haag? Ik vind wel de twee mannen op het einde……kan niet hard genoeg zijn de regels……en ze houden zelf niet eens aan de regels…..oude hypocrieten!

  2. Kom hier maar eens kijken bij de lokale Albert Heijn. Vorige week 3 vakkenvullers, met die mooie gele vestjes met de teksten van 1,5 meter afstand houden zelf vragen of ik er langs mocht. Die stonden rustig midden, of wel het gehele smalle gangpad te kletsen. Kan ik u helpen komt het vragend, ja ga aan de kant, ik wil ook 1,5 afstand houden.

    Mondkapjes werkt voor 1 week en dan zijn we ook daar klaar mee net zoals de 1,5 meter afstand houden.

  3. Het advies is voor binnen een mondkapje , dus die buiten staan te klagen dat niemand het op heeft zet ik mijn vraagteken bij . op 1 punt heeft ze gelijk dat als een verkoopster binnen het niet draagt het voor de klanten niet uitnodigt om het wel te doen .

Leave a Reply