Nieuwe snelle coronatest op Eindhoven Airport | Omroep Brabant

Het loopt dinsdag nog niet echt storm bij het nieuwe testpunt voor corona tegenover Eindhoven Airport. Maar de bedrijven Ecolog en Pro Health zijn dan ook nog maar een dag bezig. Iedereen kan zich laten testen voor 105 euro. De uitslag is er binnen vier uur. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Coronatest #EindhovenairportKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

12 Comments on “Nieuwe snelle coronatest op Eindhoven Airport | Omroep Brabant”

 1. De testcapaciteit is 100 mensen per dag maar gaat uitgebreid worden naar 200-300. Dus als er 300 onbesmette mensen getest worden heb je per dag 6 mensen die vals positief getest worden en niet op vakantie kunnen. Lekker geregeld Eindhoven Airport! En jullie ook weer bedankt voor jullie aandeel Omroep Brabant!

 2. Bijna de hele Luxemburgse bevolking is getest met deze test. Bevolking Luxemburg: 613894 Besmettingen Luxemburg: 6917
  Statistische hoeveelheid vals positieve uitslagen op 600.000 PCR testen: 12000.
  Conclusie: Alle Luxemburgse corona besmettingen zijn vals positieven.

 3. Wat ik niet snap als alles zo besmettelijk is,waarom betalen wij dan nog met contant geld en waarom pakken wij nog winkelkar of een bootschappen mandje en als het virus ook op producten kunje daar dan niet bestmet door raken volgens mij is alles besmet met coronavirus en die ander have meter afstand houden waarom worden er mensen als nog ziek ook mensen die zich wel aan al die corona regels heeft iemand daar een goede antwoord op en waarom mond neus kapje als zelf je kleding besmet kan raken kort om alles is besmet met het virus

 4. @omroep Brabant doe toch eens onderzoek voor dat je wat plaatst:

  BRIEF AAN ABOUTALEB

  Geachte heer Aboutaleb,

  U heeft het giga druk, dus ik val maar met de deur in huis met belangrijke informatie, waar u wat aan heeft:

  Ik ben moleculair geneticus, en ben dat vanuit de biochemie geworden aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tevens inmiddels ook meer dan 20 jaar werkzaam in de farmaceutische & medische industrie.

  Ik heb zelf ruime ervaring met PCR, omdat dit in mijn universitaire vorming zat als biochemicus/moleculaire genetica hoofdvak. Dus ik weet goed hoe de vork in de steel zit.

  Even los van de vraag of de aan u gerapporteerde positieve PCR test aantallen nou procentueel erg weinig voorstellen, en er in relatieve zin eigenlijk weinig aan de hand is, is er iets veel wezenlijkers, wat u echt moet weten:
  De GGD’s presenteren u een ‘toename’ in absolute cijfers van positieve PCR test uitslagen. (helaas niet procentueel…). Een positieve PCR uitslag toont louter en alleen aan, of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in neus slijmvies zat….

  Iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET, dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden. Dat kan een PCR uitslag helemaal niet aantonen. Daar is deze moleculair biologische assay niet voor. Daar heb je namelijk extra klinische parameters voor nodig, want de PCR detecteert niet eens, of er intact virus RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je iets zeggen of het virus infectieus is, of is geweest.

  Ik maak mij ernstig zorgen, omdat u nu onterecht de indruk heeft, dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen, maar dat is dus niet correct!
  U, of een van uw medewerkers, kan mij contacten voor verdere toelichting hierover. Maar u kunt dit eigenlijk aan elke klinisch biochemicus vragen.

  U kunt dit ook heel makkelijk zelf verifiëren. De GGD verzamelt al weken/maanden, al data van wie positief getest is. (+ BCO)
  En aangezien de incubatie tijd van het virus zo ongeveer 1 week is (max 12 dagen), kunt u zowel retrospectief, alsook prospectief zo zien, of er allemaal extra zieken bij zijn gekomen, resp. zullen komen binnen 1 dikke week. Dat is niet het geval. En ik voorspel u, dat dit ook niet zal gebeuren. Een klein deel van corona zieken komt soms ook in ziekenhuis terecht, maar ook de ziekenhuis opnames zitten de afgelopen maanden op een nullijn. Dus u kunt eigenlijk al zien dat daar niets additiefs gebeurd is, of gebeurt.
  Dus hier aan kunt u al zien, dat die positieve PCR uitslagen nergens toe leiden.

  U stuurt nu uw beleid en maatregelen op basis van angst voor extra “besmettingen”, maar die term is dus een zeer misleidende term voor de positieve PCR test uitslagen, die niets meer betekenen, dan wat vermoedelijk oude fragmentjes RNA van het virus, of soms zelfs een ander verwant virus. Het gaat daarbij ook nog eens om hooguit amper 1–2 % van alle geteste personen. Helaas blijft de media de term “besmettingen” maar gebruiken, maar zij realiseren zich niet wat de implicaties hiervan zijn, en weten zij niet eens wat PCR inhoudt. Ik wel. En vele vakgenoten met mij ook.

  U zult begrijpen, dat ik mij daarom ernstig zorgen maak, want ik zie dat er hele verkeerde conclusies worden getrokken.

  Met vriendelijke groeten,

  Drs. Mario Ortiz biochemicus, medical advisor farma

 5. Tests die niet goed werken, false positives en blanco tests komen positief terug. Alle covid virussen slaan positief aan niet alleen c19.

  Die test gaat veel te dicht naar de hersenen, dat vetrouw ik niet.

 6. whahahaha ja commercieel bedrijf.. wat dus liegt dat het kan in 4 uur.. KANSLOOS > FAKE NEWS ze zouden zich dood moeten schamen.. en omroep nsb brabant maakt gewoon ff gratis reclame voor ze.. stelletje stumperts…

Leave a Reply