Obers bijna aangereden door scooters en fietsers | Omroep Brabant

Even een drankje serveren op het terras op de Grote Markt in Bergen op Zoom is niet zonder gevaar. De obers moeten bij de oversteek van hun zaak naar het terras nogal eens uitwijken voor voorbijrazende scooters, brommers of elektrische fietsen. Sinds begin deze maand geldt er een fiets- en bromverbod, maar veel mensen houden zich er niet aan. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #BergenopZoomKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

12 Comments on “Obers bijna aangereden door scooters en fietsers | Omroep Brabant”

  1. ik denk dat de ondernemers beter zelf verplaatsbare borden in het midden van het voet/fietspad kunnen neerzeten.hoef niet veel te kosten.en de gemeente en boas kunnen meer dan lastig of niet aanwezig.vaak valt er ook gewoon mee te praten.

  2. Wat een onzin, tot een maand geleden mocht je er dus gewoon fietsen/brom/snorfietsen en nu het verboden is heeft deze man ineens een probleem met bijna aangereden worden etc? Kom op zeg.. Hoezo is er eigenlijk nu ineens een verbod op? Omdat de terrassen nu zijn uitgebreid naar de weg?

    En succes ermee zou ik zeggen.. Met name fietsers zijn ontzettend hardleers, die zie ik dagelijks over stoepen en voetpaden heen racen en dan verwachten ze dat jij als voetganger aan de kant gaat ook nog.

  3. Nu ook al te weinig BOA's, het wordt steeds gekker. Eerst was het te weinig politie, waar tot op de dag van vandaag nog steeds niets aan gedaan is. En toen er te weinig politie was en de burger meer blauw op straat was beloofd, vrijwel altijd rondom verkiezingstijd, toen werd de burger belazerd met BOA's, ipv meer politie. En nu hebben we te weinig BOA'S??? Misschien 's tijd om die neo-liberale zooi een rotschop te verkopen bij de volgende verkiezingen? Dit doet de burger zelf, door massaal en continu weer op dezelfde middenpartijen te stemmen. Waar is de wijkagent gebleven bijv.? En de grote massa pikt het gewoon.

Leave a Reply