Offerfeest tijdens coronacrisis | Omroep Brabant

Het Offerfeest ziet er dit jaar door het coronavirus heel anders uit dan andere jaren. 1500 man stond zaterdagochtend om acht uur op het voetbalveld van BVV Den Bosch om te bidden.

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #NieuwsKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

24 Comments on “Offerfeest tijdens coronacrisis | Omroep Brabant”

 1. Ik bedoel ik zal wel weer die vuile landverrader of Satanistische ongelover zijn maar….dit is een probleem hoe?

  Is dit een aanval op jouw Christendom die je nog altijd gewoon mag beoefenen?

  ''In artikel 6 van de Nederlandse grondwet wordt het recht op vrijheid van godsdienst aangeduid. … Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden''

  > Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden'
  > individueel of in gemeenschap met anderen

  Sterker nog, is dit zogenaamd weer een aanval op de ''Nederlandse'' cultuur die je ook gewoon nog altijd mag beoefenen? In dat geval zal ik een hoogstwaarschijnlijk nutteloze poging maken om je te helpen herinneren dat tolerantie (Niet per se meedoen, simpelweg tolerantie) al sinds de 18e eeuw een Nederlandse traditie is die ons land als handelaren meehielp in het bijdragen aan de gouden eeuw. (Hoe denk je anders dat we met Japan mochten handelen terwijl het gesloten was voor de rest? Omdat we onze cultuur niet probeerden te dwingen aan hun in tegenstelling met andere Europese machten van die tijd.) Je wilt Nederlandse waarden beschermen, niet? Laten we dat ook vooral met deze doen.

  Zolang deze mensen toestemming hebben van de gemeente en de eigenaar van het land (Als in de locatie) en maatregelingen tegen het coronavirus nemen (Ik weet zo niet of in zo'n grote groep voldoende afstand wordt genomen, dat kan ik zo niet zo makkelijk zien.), is dit acceptabel.

 2. Islam, ondanks dat het de jongste van de 3 grote Arbrahamitische stromingen is, levert het zonder uitzondering de minst ontwikkelde maatschappijen. Men eist respect en weigert dit te geven. Men klaagt over discriminatie met een heilige tekst vol xenofobie en seksisme in de hand. Men praat over vrede en laat geweld zien.

 3. Muslims bidden graag in het openbaar als verdoken vorm van provocatie en 'show of force'. Zoals een overwinningsleger door de overwonnen stad paradeert om duidelijk te maken wiens territorium het nu is. Dit is psychologisch waar. Los van wat de veraders van de leugenpers met hun propaganda en manipulatie mogen beweren.

 4. In west vlaanderen zetten ze de boel op stelten volgen ze de regels totaal niet word je in elkaar geslagen, bestolen, gediscrimineerd omdat je blank bent, zij willen het voor het zeggen hebben en het is dan wij die moeten respect moeten tonen voor hun, wij worden de racisten genoemd wat eigenlijk ondertussen al een afgezaagd woord is geworden. Ze zouden ze beter eens aanpakken zoals in spanje of in hun eigen land zullen ze niet zo vreugdevol zijn

Leave a Reply