Omstreden veevoermaatregel toch van de baan | Omroep Brabant

De omstreden veevoermaatregel om de stikstofuitstoot van de melkveehouderij te verlagen, gaat van tafel. Dat heeft minister Carola Schouten van Landbouw woensdag bekendgemaakt.

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #BoerenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

18 Comments on “Omstreden veevoermaatregel toch van de baan | Omroep Brabant”

  1. overwinning nope, beter luisteren deze maatregel werkt niet en ze moeten een beter hebben, dus er komt een andere misschien wel zwaardere maatregel, want als deze de cijfers al niet haalde, zal de volgende alleen maar zwaarder zijn om toch die cijfer te halen.

  2. Eeuh ze kan de boel leuk verdraaien Schouten, zei was degene die deze regel er door wilde drukken op een onderzoek dat niet openbaar gemaakt was.
    De boeren hebben zelf onafhankelijk een onderzoek laten doen.
    Schouten wilde er helemaal niks van weten!

  3. We gaan het zien, maar geloof maar niet dat de dreiging van de boeren hiermee van de baan is. Ik verwacht, oktober zoiets?, wel iets nieuws waarmee ze hetzelfde gaan proberen. Uiteindelijk gaat het erom dat ze de boerenstand zeer fors willen inkrimpen en het land willen afpakken. Be prepared!

Leave a Reply